Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo čovjeće već 20 godina sa javnim se upravlja ko sa svojim. I sve propalo. OSim stranaka koje su tako upravljale. A kako bi i propale kad se tako silno obogatiše !!!
Privatne firme kroz namještene tendere isišu državni novac, pa se onda sa tim novcem pojave kao privatni investitori i partneri državi !!! Tako je to kod nas !!!
razviy ye ko pitu
i za nove oblike korupcije. Najkorumpiranija država na svijetu u kojoj je borba protiv korupcije na 1001 mjestu!
svako malo se pojavi neki "ekspert" sa ovakvom pričom - neka ijedan pokaže na neki primjer u svijetu da je to "radilo" u zemlji od 3-4 miliona stanovnika - nigdje, a tamo i gdje su pokušali to sada pokušavaju da spašavaju na neki način. Samo mi je zao njegovih studenata a i nas kada dodjemo u njihove ruke
I ovog Zaimovica forsiraju, ko mu placa reklamu?