Privredna komora KS-a
0
Zabrinjavajući rast uvoza i deficita
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povecanja cijena gasa za 30% je kriminal - pljacka kojom bi narod pokrio troskove zivota kantonalnih institucija - zakonodavne i izvrsne vlasti - gdje su tu krimolovci - sa kampanjom ,,usudi se\'\'? gdje su novci od NAPLACENOG ratnog duga za gas???
sve dok su kantoni na grbaci federacije od ekonomskog napretka nema nista. kad se federacija dekantonizira i skine si sa grbace balast od par stotina ministarstava - moci ce se krenuti od nule. drzava je u svakom pogledu nula naspram kantona a niko od kantonjera ne placa nikome nista - od komunalija - preko luksuznih prijevoza - do telefonskih aparata i kilometarskih racuna do interneta, lijecnickih usluga, etc. o kantonima bi se moglo i trebalo govoriti ne na nacin skenderagic-zenicanin kantonjerke - nego na nacin Nermina Pecanca i njemu slicnih, a kojih je premalo. kada se sve ingerencije i ovlasti prenesu na opcinsku i federalnu vladu - FBiH ce biti stub drzavnosti BiH.