Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da dozvole uvoz euro 3 pa time da smanje koristenje euro 1 - 2. Sad su zabranili i euro 4... To sto vasa djeca voze euro 6 ne znaci da moze svako ostali.
Kako glup članak i kakoglup podatak, ja mislio oni u najmanju ruku imaju dokaz da su ove mjere pobolšale kvalitet zraka, iako e i to teško ustanoviti...kad ono, smanjen broj "zagađivača" hahaha. Ne mogu ovo više ni čitam, ni da komentirišen, niti da vjerujem da smo postali društvo iz TLN.
Euro 4 ti zagađivać a euro 0 ti nije zagađivać golf 1 svašta
a stacemo sa starim vozilima euro 1 uvezenim
Zabranit lozenje cumura je jedino rijesenje
Nepotpuni podaci. Sve tzv. auto kuće su uvezle ogroman broj euro 4 auta koja su na tzv carinskim terminalima i imaju auta E4 za sljedeću godinu da tuše po višim cijenama.
ma bolan bolan golf dvica i yugo koral 45 su najjaca auta i ima ih samo u Bosni.I da hoces nemeres ih uvest tako da me vala boli brigea
treba se smo uvest zabrana.. i za ove koje su vec u drzavi.. i za smece. narod ce se prilagodit.. morat ce.
ukinut one kontejnere na svakom cosku. uvest svakom domacinstvu kante. + odvajanje smeca i reciklaza.. to se moze uradit za 5 godina..
U BiH u Sarajevu je najevece zagadjenje grada i najgori je javni prevoz u Evropi.
Sad Omčo mora uvesti "dvojku" sa Euro 5.
Slabo ce ovo pomoci sve dok se lozi ugalj. Koliko god bilo tesko donijeti tu odluku ali veci gradovi kao Sarajevo, Zenica, Tuzla moraju donijeti odluku o zabrani lozenja uglja, preci privremeno na drva dok se gas ili centralno grijanje iz toplana ne dovedu u svako domacinstvo.
Ma gorivo je u BiH sumnjive kvalitete!
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite....... https://www.youtube.com/watch?v=2rPVrDsgA-o
@IQIQIQ :) :) :) jel to zavidiš drugima što se i u drugim republikama osjećaju kao kod svoje kuće, nemaju oni šta ići tamo, sve je ovo naše i vaše i njihovo.
https://www.youtube.com/watch?v=2rPVrDsgA-o Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite
Kako po Sarajevu sad cade 2. 3...4. ( 1) cadit ce jos 20..godina .. SVE JE OVO NEISPRAVNO ..KO MOZE KUPITI EURO 6 SLABO KO.
Zabrani lozenje na UGALJ ... to smanjiti svo zagadjenje
Ljepi Konj..