Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@O Turci: Jaro sad kad vas svi ti upregnu (ono s-guza) ima da vam oci ispadnu. Nece vise biti BEGU TRECINE, nego KINEZU SVE. Ima d ahods pored obradivi poljana i pitas se sto je glad u kuci. Al ima i jedna pozitivna stvar u svemu ovome. To sto smo podjeljeni pa doda moze da ka.ra samo vas.
I ko je ono rekao da ima bosne , a nema Republike Srpske:) Tzv. BH je samo na papiru to su činjenice a oni koji ne mogu da prihvate realnost nek cr..knu; šta im možemo:) Pozdrav iz Republike Srpske!!!
Izrael, Kina i Rusija? Jel ovi intelektualci znaju da potpisuju ugovore sa nepostojećom državom? Dodo, presjekao vrpcu nekakvog puta, šarnuo papir za nekakvo kvazi navodnjavanje, još samo da se na-gu-zi i vizita po Bijeljini i okolici uspješna!
Pa prodo rusima, pa kinezima, pa italijanima, pa njemcima, jest trgovac svaka mu čast! A! O turci
MORA DA JE PROD\'O OBRADIVU ZEMLJU KINEZIMA Sad ce kinezi sijati rizu po semberiji :D
Novi Grad i Kozarska Dubica
Sam bog je poslao našeg predsjednika da nam čuva i uzdigne otadzbinu R.epubliku Srpsku , pišem ovo i plačem .
R E P U B L I K A S R P S K A ! ! !