Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko u javnom sektoru osoba ostalo bez posla? i kako javni sektor uspjeva da drzi toliku administraciju? Naravno preko zaduzivanje. Zasto treba zaposleni u privatnom sektoru da pate a u javnom su sigurni?
@NovusHominum Izadji na ulicu i bori se. Drugacije neces docekati promjene. Oni su vladajuca kasta a ti si rob.
Nije to nista sta nas ceka u septembru. Nek nam je Big na pomoci. Mislim nama koji nismo na budzetu.
Kako bih rado ponudio ovim stručnjacima sa klixa da vode državu u ovakvom teškom,privrednom i zdravstvenom vremenu.Cijela planeta otišla je u RACKU,pa što je to BiH izizetak.
Krenulo vas je li? Jest li ono susjedima predviđali propast ekonomije glupani. Tek će te najebati u zimu.😜Sretno.
Aj sad fino izađite na ulicu da protestujete ko što ste protiv blajburške mise. A vjerovatno vam nije stalo do posla i života koliko do lafo antifašizma. Kad ne bude hljeba, jedite petokrake!
Mashanla bit ce gladni hvala Aliji i kasiki zlatnoj 😂😂
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Hoteli najvise otpuđtaju. Hotelima nije zabranjen rad ali nema gostiju. Zakazala je vlada, narod koji ne vjeruje, ne postuje, ne respektuje veoma opasnog protivnika... Svi smo zatajili. Platit ćemo. Baš me strah šta će biti u Januaru i Februaru.
Cijela Evropa nema dovoljno zanatlija. Poljoprivredu ist neće niko da radi. Ima posla samo ne u trgvini ili u ugostiteljstvu.
Što bi Fadil reko nisu ostali bez posla nego su prestali raditi
Sta ima veze :/ ........ godi ovo drzavi RASTE IM PROSJECNA PLATA u drzavi .... (javni sektor ne gubi radna mjesta)
Ovo je tek početak!!!!
Sad ce Dodik i El Bake poceti pricati price o ukidanju i raspadu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/samo-ovaj-vikend-doslo-je-preko-320-tisuca-turista-nijemaca-ima-6-vise-nego-lani/2204083.aspx Uzalud vam trud sviraaaaači!!
kod nas je i dalje sramota nemat, da nije tako, bosanci bi se vec odavno pridruzili migrantima na njihovom marsu ka EU. ali raja se i dalje upinje i zivotari sa 500 maraka, to slike po fejsu, instagramu, ko biva zivi se u fulu, a sve gola bijeda per minuta od kazana narodne kuhinje
Sta vas briga, sve je super, Hrvatskoj losa turisticka sezona ove godine to je puno bitnije
U firmama su vec najavili otkaze nove od 01.09.