Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashallah
@FarisOlimp ... opet će hrvati biti najmogobrojniji turisti, zatim srbijanci pa onda dijaspora iz slovenije.
@FarisOlimp pa da je za MashAllah bas I nije, vise je za Estagfirullah I euze.
9 januara u Banja Luci pjeva Dodik u skupstinskoj sali "Rastajem se od zivota"
Pisaj po sirotinji
opet će hrvati biti najmogobrojniji turisti, zatim srbijanci pa onda dijaspora iz slovenije.
Sila smo 👌
Popunjeno je svugdje za novu godinu. I iskreno smještajni kapaciteti i nisu tako veliki. Bilo kakav event u SA i imate popunjene smještajne kapacitete.
Pa druze za te pare mozes u Parizu nocit! Sto se sarajlijice utripovale..
Kriza jbg....
Samo od turizma se nemože živjeti
.. i upali šuplja, "centar regije", Željko pjeva. A gradovi u regionu po 10 grupa i pjevača za novu godinu, kad vidim Budvu, Dubrovnik, Beograd ovo naše mi baš smiješno-žalosno.
Realno da imam pare i da mogu birati gdje ću slaviti NG to definitvno bilo Sarajevo. Ne znam šta ljude privlači Sarajevo za NG a kad ima toliko boljih destinacija. Al haj dobro nam došli, uzet cemo pare i ne pitamo puno 😂
I onda cujes komentare Bosanci ne valjaju, Bosna je bezveze, jad, bijeda i ostalo, a zeljno da se dodje kod nas i najede
Sjecam se ove slike sa Kinezom...Od prosle Nove godine...
Kažem vam fino, samo turizam nas može izvaditi iz ove dubioze!
Gasi grijanje biće prevruće
Bravo za Skaku i gradsku upravu. Kantonalna vlada je pokusala opstruisati, ali srecom pomogao je federalni nivo na celu sa Novalicem. Sarajevo-centar regije.