Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav ba Jerlagić i dobar posao. Tip nema blage veze s poslom, dok ga nije instalirala politika bavio se plutajućim elektranicama na Drini a politika ga postavila na čelo kompanije. Trenutno radi u interesu nacionalne kriminogene elite koja je usmjerena direktno PROTIV TUZLAKA. TUZLACIMA OVAKVA BOSNA NE TREBA. RADIJE ĆEMO JE ČUVATI U SJEĆANJU KAO NEŠTO LIJEPO NEGO ROBOVATI SARAJEVSKOJ MAFIJI. JOŠ JEDNOM, NEKA SARAJLIJE GRADE ELEKTRANU U SARAJEVU, IMAJU UGALJ IZ KAKNJA A GENERACIJE TUZLAKA BI BAREM MOGLE ODAHNUTI U MAĆEHINSKOJ BOSNI.
pozitivan lik?! pa ljudi jel\' vi citate uopste tekst prije nego napisete komentar? covjek najavljuje poskupljenje struje za domacinstva u FBIH a vi ga proglasavate pozitivnim likom? sta ga to cini pozitivnim, sto barata milionima i kao najavjuje neka ulaganja? e jes mu tesko, sjedi na celu najmocnije kompanije u regionu sa ogromnim potencijalom za sirenje i napredak a uzor mu rudnik u velenju!!
Jerlagić ne treba da ljubi SDA člansku kartu već SBiH jer je iz te političke opcije...možda i jedini čovjek iz ove nazovipartije koji nešta radi...u odnosu na Bahtiće i ine ovaj je pozitivan lik.
Amere Jerlagicu ti si kralj i najveca nada rudara AFERIM ti bilo idole
Joj jarane ni ti ne znaš odakle si šupalj, nit si vidio rudnika, niti okna a niti proizvodnje, zahvali se i poljubi svoju SDA člansku karticu.