Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je super, ja znam dionice na kojima 25 godina krampa nije zakopala ... !?!
ma k'o japan smo
sto?sta fali brcko pa da moram da ga obilazim
hahahahaha ovo ako je u Brckom onda sam ja u Singapuru.
znači uspjeli su uz pomoć stranca da se rastale. sami se nisu mogli dogovoriti.
Znaci sad na ovih 1,9 km postavit naplatnu kucicu i eto para :). Samo kasnjenje projekta kosta mnogo novca. Neko je se dobro sjetio da ispravkama gresaka u projektu, dodje do kasnjenja, na taj nacin niko nece primijetiti manjak od 100.000 km sa racuna. Dobra ideja !!!
I ko ce odgovarati za ovo?! Ja moram pravdat po jedan sat na poslu kako sam ga iskoristio. Hocu da neko odgovara i za ovo!
Bolja bi investicija bila da smo kupili jedno 40-50 kamiona puzeva da puzu oko Brckog do sad bi od nanesene sluzi osto dobar autoput.
Znaci minimalac 1500 po toni mljevenih flasa u granulama, dnevno mozes cijeli sleper izvuci koji moze nositi 5-6 tona (jer flase zauzimaju zapreminu veliku) sto je 7-9k uzmi od toga 50% daj radnicima koji skupljaju 2% dobiti na dnevnicu, ostatak vozacu i iznajmljivanje kamiona plus drugi troskovi. dnevnica preko 500KM sakupljacima moze biti
Ovo kod nas :;D
garant se svi nisu mogli dogovoriti oko tala ;)
Dosta...
Raja jel ko zainteresovan za poslovnu saradnju? Imam nekoliko ideja pa zasto ne i pricati o necemu korisnom na klixu
jesam ja...
Kako dodje ova SDA na vlast sto se tice autoputeva apsolutno je sve stalo...2 godine mlate praznu slamu a nista se ne desava.
Najteze je poceti, ne brinite!