Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove statistike nabijem na qurac, dajte nam iz porezne da vidimo ko i koliko para ostavlja drzavi Bosni i Hercegovini
koji hotel, motel , koja picerija, koja kafana koji kasino ...crno na bijelo
Ilidza ubjediljivo najljepsa a realno i najvise se ulaze. Svakako da ima i najbolji predispozicije za gore navedeno , plus tome dodaj Vrelo Bosne , Aleju i pun pogodak zna Arap gdje ce pare trositi nije lud :) Svakako Bujrum dobro su dosli svi , ne samo Arapi P.S. Iznajmljujem Garsonjeru na Ilidzi na dan 100 KM full fullova.
Samo da nije onaj seljacina od nacelnika na Ilidzi, i da je struktura stanovnistva malo urbanija, bila bi Ilidza bombonica. :)
@Nokian808 Slobodno prosteaj , izadji iz rupe :)
Prodana Ilidza od strane nacalnika Memica. Kucu(zgradu) pored doma zdravlja koju je napravio svojim sinovima renta, a kada je u cilju da arap kupi preko "agencije" licno se "nacalnik" Memo pojavi na vratima oko pregovora. Sramota bijela glavo osjedila si a pameti nisi dosla.
Nema sta Ilidza se izgradila ko Real Madrid
carsija na haparatima :D
Nice, znaci idemo na preko 500,000 turista ove godine u Sarajevu! Skoro pola turista koji posjete citavu drzavu :)
Jarane, arapi vise nisu turisti, oni su vec k'o domacini..
@vizitor Malo preCerivanje :) Nakon 5 godina legalnog boravka i sticanja stalne boravisne dozvole mozda, ovako jok. :)
Ilidža metropola
Ilidza vrijedi ko 10 drugih opstina 😁😁 .ebem Memicu i svim pripadnicima sda familije komplet familiju...
a rs ?
@EstagfirullahH Bila tri covjeka u Rudom i dva u Bileci, zalutali.
trgovina traktorima
samo neka troše pare
turizam .bububhhhahahaha dobro je ....vrti se lova..kuku majko
saljo mrkulic likes this one .163 000 turista na ilidzi spavalo u njegova dva hotela kapaciteta 700 soba ,tj 163 000 x 50 eura x 7 dana =50 i kusur milioncica km.Poguras načelnika lopova memica 10 mil km ,on to s babom fikrom prepolovi i svi dobri.Tako ti to hoda na Ilidzi.
Jalalalalalalalalabad 😂😂😂
Haha mozete vi pisati i hejtati koliko hocete, ali vas demantuje stvarnost i brojke. Ako je Sarajevo (najuspjesniji grad u drzavi) "Jalalabad", na sta li lice onda ostale prcije u drzavi i svi ostali gradovi, i kako bi se oni trebali nazivati? Lijepo vas je gledati kako crkajete od zavisti :)
Samo da Akrapa ne bude..! Šljam nad šljamovima...! Radje bi Cigane iz Ruminije nego Akrepe!
dzabe turisti kad pdv racune ne izdaje pola privrede..gradjevinske , stolarske, pvc proizvodjaci prozora, mobitel shopovi, cevapdzinice...nema ko ne zakida drzavu.... a 11 milijardi na banci a kolko je samo u nekretninama....
@amy88 Poserem se na drzavu. Ko ne placa pdv taj je heroj a ne zlocinac!
jbg, ovdje ste uhvatili europljane. kako i na šta sad da laju ovi nehlje i...
Mašala. ❤ Sarajevo ❤