Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Xiaomi na aparatima
..znaci Xiaomi na tebi...Bluetooth ses..
Pa što vas nema u Bosni da vam dignemo prodaju :D
Ima ;)
Ne smiju izaći van kineskog tržišta zbog patenata. Ovi telefoni mogu biti ovako jeftini kad ne plaćaju niti jedan patent.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Xiaomi bi vec danas bio #1 da bi nastavio ka na pocetak. Xiaomi Mi Note, jedan highend smartphone koji ima 16GB xD Digli cijene, seru na bateriju, samo 16GB i govno pojeli. pogledaj Mi3 ili Redmi Note pa Mi4i... govno, ne spava huawei, cak ni Meizu
nista ja tebe nisam skonto
Znam, jer 99% nemaju pojma a hoce nesta da kazu - sad znas zasto ;)
Apple = institucija
Nego da mi se ovih celzijusa kutarisat. + 36 sranje.
gdje se ovo moze naruciti ili kupiti ?
iPhone do kraja mog zivota. A vidim i moje okoline.
Polako, kao sto su kinezi indirektno rusili Nokiju, xiaomi ce rusiti Apple, nemojte zaboraviti da Xiaomi tek ove sedmice izasao zvanicno iz kine i to u Brazilu.
Xiaomi pored mobitela i tableta prodaje i slusalice, rutere, eksterne baterije, kamere, televizore, prociscavace zraka, kablove, razni pribor i igracke.
Kopija Tebra, kopija!
Nebih o tome Tebra! Nije to nasa briga! Kupim iP i miran sam, mada sam prije najgotivio Ericsson, prave makine.
Ma boli me lakat, idem gudrati!
Simpa im je ime sto jes,jes...
klix dominira i dalje 2 kvartala = 8 mjeseci debili jedni,tj u tih 8 mjeseci se pretpostavlja da ce prodati 109 miliona, a ne u polovici godine..
Od kada je 2 kvartala (tromjesecja) 8 mjeseci? lol
Čiji si ti tako pametan? Od kada su dva kvartala (tromjesečja) 8 mjeseci? lol