{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Wizz Air uvodi novu liniju od Tuzle do Beča, letovi triput sedmično

Klix.ba
9.1.2018. u 12:23
5.417
170
Wizz Air uvodi novu liniju od Tuzle do Beča, letovi triput sedmično
5.417
Wizz Air uvodi novu liniju od Tuzle do Beča, letovi triput sedmično
Foto: EPA-EFE
Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u srednjoj i istočnoj Evropi i jedna od najnaprednijih evropskih aviokompanija, danas je najavila novu liniju iz Tuzle do Beča.
Nova low-cost linija će biti uspostavljena 27. aprila sa tri sedmična leta ponedjeljkom, srijedom i petkom što će otvoriti nove mogućnosti za putnike iz Bosne i Hercegovine da otkriju jedan od evropskih glavnih kulturnih centara i to uz povoljne cijene karata već od 19,99 eura ili 39,99 konvertibilnih maraka, navodi se u saopćenju Wizz Aira.

"U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja, Wizz nastavlja širiti svoju mrežu linija iz Bosne i Hercegovine, nudeći u ovoj godini ukupno 15 linija do osam zemalja dostupnih sa dva bh. aerodroma, što će dalje doprinijeti povećanju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja", istakli su.

"Kao domaća aviokompanija na tuzlanskom aerodromu, Wizz Air uvijek traži mogućnosti za razvoj svoje mreže linija udruženo sa pružanjem izvanredne usluge tokom leta još većem broju putnika. Danas objavljujemo dugo očekivan liniju od Beča do Tuzle, sa početkom od 27. aprila 2018. što će predstavljati odličnu destinaciju za odmor za naše putnike", izjavila je glasnogovornica Wizz Aira Sorina Ratz.

Rifat Karasalihović, generalni direktor Međunarodnog aerodroma u Tuzli je izjavio:
"Menadžment Međunarodnog aerodroma u Tuzli je pozitivno prihvatio vijest o uspostavljanju linije Tuzla - Beč. To je i bio jedan od naših glavnih ciljeva od osnivanja aerodroma u 1998. godini. Potencijalni putnici će sa Međunarodnog aerodroma u Tuzli imati mogućnost da posjete još jedan uzbudljiv evropski grad".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: