Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Prag, Amsterdam ili Barcelonu, tako te gradove, i sad im je dobra ponuda, al mislim da bi jedna Barcelona i Prag bili isplatljiviji od Londona ili Pariza.
Wizzair kao niskotarifni avioprevoznik, UGLAVNOM ima letove za manje aerodrome, zato ide preko Tuzle a ne preko Sarajeva, tako i u drugim EU gradovima, ima iznimaka naravno. Zato sto su na manjim aerodromima i takse jeftinije ili ih nema nikako kao u Tuzli, Mislim da jos uvjek vlada kantona sufinancira rad aerodroma Dubrave, u nadi da ce povezanost Tuzle sa svijetom privuci i insvestitore i trgovinu u Tuzlanskoj regiji.
U Londonu se koristi Luton a ne Heathrow.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mislim da je glavni problem toga što je ovaj let ukinut, jeste, viza. Koja se plaća. Naravno. Koja nije mala. Oko 300 KM mislim.
Pogledajte FB stranicu Wanderluster.info sa jeftinim letovima iz BiH
skupa viza za london
Uvedite za Kabul liniju
Čuj „Nuremberg“ ....
Gdje je Turkish Cargo????
Vratite iz Tuzle sa Oslo liniju
Jedini direktan let za UK i njega ukinuše. Tako ti je kad si osudjen da živiš ili si vezan da dolaziš u tamni vilajet...
Ne čitaš. Let za London nije ukinut zbog slabe popunjenosti, već radi viza i Brexita.
Hocemo Trst, Veneciju..
@adointerr Znaci opet po farmerke i digitalne satove.
a sta bi sa linijom Zagreb Den Hag....to ce sada da uvedu...kako je krenulo mozda budu i carter letovi
u kraljevinu genocida da idem? ma jok
Rifete burazeru daj vidi za taj Prag, Rim ili Barsu da se linije uvedu. Ne mora bit vazda, ako nista barem dva- tri puta mjesečno.
jeste presjekli vrpcu pri zatvaranju
dajte bolan liniju dole za siciliju
to dilas mandarinama? :D
jos nam i to treba
Sto ne uvede recimo Roterdam - Sarajevo bilo bi im vise putnika nego iz Eindhovena za Tuzlu
ili za Amsterdam, neka idu ljudi, neka hebu