Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle previse prde u tim stolicama uprave odnosno vlade... pa i ja kazem... da treba da pocnu da rade svoj posao.. o kojem nemaju pojma.
Tzv karbonski porezi i karbonski novac na djelu. Stra kazu ''teorija zavjere'' da ce nam naplacivati tzv karbonski porez o kojem ljudi pricaju vec 20 godina i svi smo teoreticari zavjere hahahah Evo vam sada prakticni prikaz tih teorija zavjere hahaha Ovo je tek pocetak, sljkedeca faza je ogranicavanje potrosnj cime cete dobiti karticu koliko mozete potrositi i kupovati pa ce vam blokirati racune, iskljucioti struju, gtijanje itd. Jel i dalje vjerujete u zavjere
Globalisticka agenda 2030 na djelu, ko ne zna sta je neka malo izgugla naci ce sve podatke sta je agenda 2030, sta nas sve ceka, kakvo roblje cemo tek postati, sve ima napisano. Sva voda, struja, resursi bit ce vlasnistvo globalista, necete imati vise nista cak ni ono sto nam je bog dao
Ja ću napokon smršaviti...
M.rš u tri pm i vi i štetni gasovi pretjerivate gore nego da ste u EU, u EU možete kupiti i uvoziti euro 0-6 samo je razlika u porezu a vi kakite paraziti jedni imate auta od po 50 i više hiljada a tražite od građana da vozaju auta sa euro 5 normama i više koji imaju mjesečna primanja 500 eura. Kad bude standard plata kao u EU onda možete i tražiti te zakone. I kenjam vam se na EU.
Suplja prica