Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Struju pojeftiniti,dok ne izađeno iz krize.
Sutra benzin 1.68 KM. Ima da naspem za 20 KM.
Ministar koji radi u interesu svih građana. Respekt!
BRAVO! Konačno da se radi u korist ljudi! Dobro gledajte kadrove stranaka kako rade i ko koliko radi, a ne kad dođe glasanje za 500g brašna i ulje da se glas proda. Svaka čast na zaštiti građana!
Klasikica i standardica = 0.05 kf.
Sad kad je ovo pocelo da vazi, vidimo da su marze bile i preko 70 feninga po litri.
Svaka cast spustene su cijene.
sto sad i taxisti ne obore svoje cijene
sve ce narod iskihat kad prodje ovo
Odlicno!! 👍
Bravo 👍👏👏
Odlicne vijesti, svaka čast.
Nemojte ljudi imaju naftaši još zaliha... Neka nam prvo bar zalihe prodaju po dvije marke po litru a poslije mogu i smanjiti cijenu goriva za par pfeninga. I to su poslodavci imajte obzira...
Mrkonjić grad Gas Petrol - danas 1,47 KM E5 dizel.
bravo
Pa ako ste tako agilni i vodite racuna o gradzanima objavite imena ko je prekrsio naredbu i bogati se na nama sitnoj buraniji.objavi imena pa da narod ne sipa gorivo vise na tim pumpama jer to je jedino sto mi mozemo uraditi.
provozaj se po svojoj carsiji i vidjeces ko su te pumpadzije..
Odlican potez za ogranicavanje lihvarsko monopolske mafije. Jedini posten naftas Mensur Redzic (vlasnik In Vivo BP) na svom Fb profilu priznaje da je marza i do 80 feninga bila za naftase. Medjutim ova odluka je dobra samo ukoliko vazi i za vrijeme poslije krize.
Inace ce mafija sve veoma brzo nadoknaditi!