Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki su ostali u ranofeudalnom dobu i ne mogu da se naviknu na savremeno društvo", rekao je Vučić. 😀😀😀 Ko prizna pola mu se prasta. Mada sam misljenja da su ostali u jos ranijem dobu i slabo ce se ikada naviknuti.
Borio se za labelo a izborio za vazelin...daj sta das
KAKAV GLUPSON ..PAR EXELANS .. AMERI NISU DALI NI DA PISNETE .. SAMO DA SE IZMAKNETE I MASETE KAD GOD AVION POLETI ZA NEZAVISNO KOSOVO ..PRISTINU
Ne vidim šta će im avionski letovi na toj relaciji. Prepišaj hoda. Teebalo bi i kod nas uvesti letove na barem srednje dugim relacijama, Trebinje-Vareš, Mrkonjkć Grad-Busovača, Maglaj-Rudo, Tuzla-Banjaluka, Goražde-Pale, Zenica-Mostar, da se kupi nekoliko Dreamliner-a i Airbusova A320 da pokrivaju ove linije.
Tako je Vućko, samo preko posrednika možete na kosovo ahahahhahhahahahhahahahahhhahah
Ma ja Kosovo propada bez srbije ali zato srbi traže avio liniju za prištinu, ahahahahahahahhahhahh
E kad bi jos nasa draga drzava konacno priznala Kosovo to bi bio kraj price. Moja poruka za komsije “Srbijanci bolje vam je da se bavite svojim zivotima nego Kosovom..... Kosovo je od Kosovara a oni nece sa vama”
Moze se reci sta hoce, ali je lik najjaci politicar na nasim prostorima. Licno mi nije drag, ali je dragulj za srbiju.
Pa vi ste se borili za sve sto ne valja i sto je zlo
Srbi na Balkanu na nivou Talibana u Pakistanu i Afganistanu
"Ne može, kaže, da razumije ljude koji kritikuju uspostavljanje aviolinija, izgradnju auto-puteva. Ja to ne razumijem u 21. vijeku, to niste mogli ni u 15, ni 16. vijeku, a kamoli 21. da priuštite. Neki su ostali u ranofeudalnom dobu i ne mogu da se naviknu na savremeno društvo", rekao je Vučić. - Ah što nam je krivousti pametan. Pa braća Wright su prvi avion napravili krajem 19. vijeka a ideja autoputa je stvorena početkom 20. vijeka :)))
Al' ako ovo ponovi nekoliko puta ima da postane istina. Biće da su avion napravili Nemanjići krajem 14. vijeka pa su avijaciom napali i pobijedili Turke na Kosovu :)))
@ledeny Za razliku od tvog zutobradog i mog gicka njemu oni mogu samo cipele obrisati iz sviju stoje djela kojih se neko treba stidjeti neko ponositi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno" D. Ćosić
Evo ga ponovo klix u ulozi reklamiranja Vucica! Neprodje dan da ne objavite nekoliko vijesti o njemu. Tuzno i zalosno!