Sunčana strana grada
195

Vrtovi Sunca Sarajevo: Atraktivni stanovi sa pogledom na grad već od 3.300 KM po kvadratu

Vrtovi Sunca
Vrtovi Sunca
EOS MATRIX Nekretnine predstavljaju stambeno poslovni kompleks Vrtovi Sunca na lokaciji Breka, Sarajevo.

Bilo da želite riješiti svoje stambeno pitanje ili investirate u nekretnine, EOS MATRIX Nekretnine imaju idealnu priliku za vas - Vrtove Sunca. Ovo moderno naselje smješteno je na savršenoj lokaciji - na sunčanoj strani glavnog grada Bosne i Hercegovine, u općini Centar.

Vrtovi Sunca
Vrtovi Sunca

Ovu izuzetnu ponudu čine stanovi koji uključuju prostrane dnevne boravke, odvojene kuhinje, spavaće sobe, kupatila i balkone. Cijene dostupnih stanova u ponudi kreću se već od 3.300 KM/m2, što predstavlja jedinstvenu priliku za kupovinu povoljne nekretnine u centru grada. U ponudi su 74 stambene jedinice po odličnim cijenama koje uključuju:

  • Garsonjere (jednosobni stanovi) površine od cca 31m2-39m2
  • Dvosobne stanove površine od cca 45m2-76m2
  • Trosobne stanove površine od cca 56m2-87m2
  • Četverosobne stanove površine od cca 80m2-92m2
  • Petosoban stan površine cca 160m2.

Budući stanari imaju i mogućnost kupovine poslovnog prostora, garažnog mjesta i ostava. Ovo je prilika koja će zasigurno ispuniti očekivanja onih koji odluče da je prihvate.

Vrtovi Sunca
Vrtovi Sunca

Ponuda je obogaćena i sa 19 poslovnih prostora koji predstavljaju idealnu priliku za početak novog biznisa u urbanom naselju.

Naselje Vrtovi Sunca karakteriše kvalitetna gradnja, odlična dispozicija stanova, dovoljan broj parking mjesta i izdvojenost od gradske buke. Ispred svake zgrade se nalazi zajednički parking prostor koje olakšava korištenje vlastitih automobila.

Naselje Breka kome Vrtovi sunca pripadaju je poznato kao mirna i sigurna lokacija u samom srcu Sarajeva, a izdvojenost od najveće gradske gužve daje mu apsolutnu prednost i čini ovu lokaciju ekskluzivnom. Sama lokacija je odlično povezana sa ostalim dijelovima grada, a u neposrednoj blizini ovog naselja su bogati sadržaji i tereni kakav je nogometni stadion Koševo, zoološki vrt "Pionirska dolina", Olimpijska dvorana Zetra i Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Vrtovi Sunca
Vrtovi Sunca

Sve jedinice u stambeno-poslovnom kompleksu sadrže adekvatnu vlasničko-pravnu dokumentaciju pogodnu za nesmetanu uknjižbu prava vlasništva.

Ekskluzivni posrednik pri prodaji ovih stanova koji mogu biti dom novih stanara, je agencija PROSTOR koja godinama važi za lidera na tržištu nekretnina u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko se odlučite da investirate u dom iz snova, detaljnije informacije možete pronaći na web stranici www.vrtovisunca.ba. Upite možete poslati na e-mail: [email protected] ili pozvati na brojeve telefona +387 62 111 511 i +387 63 011 965.