Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj klixa i novinarstvo Lira vec pola godine isti kurs ima, malo gore mo dolje. Najniza je bila prije 2 mjeseca. Prestanite davat tastaturu svakoj budali u kancelariji tamo ljubim vas
Ma prepisuju od zapadnih medija koje nervira što Turci na specijalni rat koji se protiv njih vodi ne odgovaraju onako kako bi režiseri tog rata željeli.
Ovo bošnjacima i nije baš dobra vijest hahaha xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klixe dragi, pa dokle više ova anti-Turska propaganda plaćena od Grčkog i Armenskog lobija. 😂😂😂 Lira ista, inflacija ista već nekoliko mjeseci uprkos smanjenju kamatnih stopa. Niska kamatna stopa pomaže ljudima i firmama da podignu kredit (nekretnine, širenje ili otvaranje firmi), isto tako slabija valuta pomaže izvozu i turizmu.
Inflacija jeste 83% gledajući prošlogodišnje cijene, zaradu i ekonomiju. Ali, Turska je dosad podigla plate svima za 50% do preko 100% zavisno od prijašnje zarade. Da bi to moglo proći ukinuli su dosta poreza koje firme plaćaju za svoje radnike i pomogli su firmama i u nekim drugim stvarima.
Jao bošnjaka što vole okupatore haha, nema ba ništa od đamahirije, živio Šmit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamatne stope vlastitom narodu moze podici samo idiot!
Kredit za stan, kredit za auto, kredit za skolu...eh jos porast kamate...i tu mi je kraj.
pad eur-km u odnosu na dolar u posljednjih 6 mjeseci 27%
Jehbes brkicu kepeca . Neka propadnu . Utjeras im gace u gu..zu. pogani turci
Hey! Download the Glovo app and use my code LS7YGAU to get KM 12.00 in credit to spend on products (conditions apply). https://link.glovoapp.com/promo?c=LS7YGAU&link_type=mgm_promo
Opet ce da poskupi roba u waikikiju
Teoreticar zavjere Erdogan 😂😂
nije erdogan dobre glave
Da skrene paznju sada ce brko navalit na susjedne zemlje i kurde ali samo jezikom.
Treba ići u Tursku i uzeti kredit,.. za gofinu im sav dug vratiš i ostane ti pola para.
Zna erdo sta radi
Ne zalijeva se vrt u vrijeme obilatog pljuska... Ako me razumijete. Ali tako je to u državi gdje se jedan čovjek za sve pita.
Trudi se ovaj B.R. al nekad se malo zapetlja. Jaro uzmi malo friškije novine, pad na turskoj berzi je bio drugom polovinom septembra i dosad se uveliko povratila i bilježi nove rekorde. Ništa čudno, ide lova u dionice i nekretnine jer je Erdo kriminalac obećao snižavanje kamatne stope do sudnjeg dana i pravi gigantski balon i na berzi na nekretninama. Čuće se do neba kad pukne.
Sta ovaj lik izvodi Boze dragi, dovest ce Tursku u bankrot.
to se ti razumijes u ekonomiju ha?
zemlja, nekretnine i biznisi vrijede sve manje i manje. dobra prilika za nekog u vlasti ili bliskpm vlasti da se preko štele dočepa svega za vrlo malo para.