Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj tko kaze da mu je ovaj R ruzan, taj stvarno ili je gay ili je peder.
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Ovaj gigant se neda uništit'
Koliko je renault iza VE toliko je VW iza Toyote po kvalitetu
prodajem golfa 2 upalio na -27 prvi put iz drugog pokusaja. cijena fix 3000 😂😂😂
Ne bih ti ga da mi doplatiš još 3000.
Nije poeonta u vozilima već u vozačima. Činjenica je da su vozači golfova, pasata, audija, bmw-a sa Balkana uglavnom plitkog mozga i velikih glava, te kao takvi najvise (svjesno) učestvuju u saobraćajnim nesrećama, te sakate i ubijaju ljude. Kada god vidim iste na cesti, pustim ih da me pređu ili se sklonim...
HAhahha bas si smijesan. Pa pogledaj te iste u Americi, Rusiji, Engleskoj itd. Sve isto, samo si zaboravio Mercedes.
Ah vidi golfaca i boje kao da su ga izvadili iz rasola..
VW zastitni znak Balkana, Njemacke i sjevernog djela Svicarske :)
ovo je samo dokaz da su vw i toyota najjaci proizvodjaci i ako Ameri pokusavaju da ih unazade ipak realnost je jedno a americki marketing i smece drugo.