Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se cuvaju građani i grad. Svaka vam cast!
Svaka čast! Jedini konkretno nešto da urade...
Pohvalan potez. Bilo bi dobro da se napokon uključe u porezni sistem države.
Sve će to Fadil pozlatiti
Koji paradoks ova drzava... U Hercegovini sada ima dosta firmi koji su povecale place svojim djelatnicima dok traje ova epidemija... Zato sto posla ima a radi se u tezim okolnostima, otkaza jos nema, jedino ce biti u ugostiteljstvu ako se ovako nastavi...
Kad je ikad iko u Sirokom Brijegu, Ljubuskom, Grudama i Posusju placao naknade?
Zar su do sada plaćali ? Ali kad već ne plaćaju porez možda je red da nešto plate.
Ma vise od pola ih je steklo kapital ne placajuci nikakve obaveze osim one hdz-u tako da njima ovo nista nije strano. Ovo je samo za nas citatelje lafina, da nas truju.
@Xmax boli istina jelde?? 44 - 👏
Raj za neplacanje poreza...4 sela cirka 10 tisuca ljudi obrcu milione
@gooUser1585896984 a šta bi tvoj komentar trebao značiti,mali a sposobni ili mali a velike štetočine,meni se čini ovo prvo i ljubomora uz to,..
i slabi drzava do kraja godine