Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga su FGRovci i komunjare otjerali u RS. Kad je htjeo da pravi sunnyland ovi kompleksasi kao nisu dali da unistava nasu prirodu. Sad covjek ulaze milione u RS i zaposlajava srbe.
@bosnjo1 nazalost zbog idiotluka fgr-a nasa omladina bjezi iz drzave a srbi ce ostati i raditi
Natasice,Jelenice,Alexandrice...itd spremaju docek
Ko je milfača na slici?
A ovaj sa kacketom sjedi u zatvorenoj prostoriji ? Nije li logicno pitanje da se preispita da li je taj covjek ikada bio i na jednom sastanku ? Ovo kao da su na sjednici kucnog odbora ili je do mene ...
I dalje čovjeku stoji pogrešno napisano ime! Rahmetli otac mu se zvao Sakr. Dakle, on je ibn (sin) Sakrov, a ne Sadrov... Ne mogu da vjerujem da bar ne provjerite negdje i uvjerite se u njegovo ime. Druga stvar, posljednja rečenica: "Načelnik Opštine Sokolac dobio je poziv od gospodina Mohameda bin Sadr Кasimija da bude njegov gost u Ujedninjenim Arapskim Emiratima.", nije istinita, jer Muhammed već odavno ne odlazi u UAE zbog nesuglasica sa bratom nakon smrti oca Sakra.
Ovaj odmah na početku ništa od posla dok ne uplatiš Dodik familiji 😂
Niču njemu nule na računu.
@Username382033 Para mu kapa na tekući.
... RS nema državni nivo .... samo kažem ...
A sad je 'gospodin Muhamed', nije bal_ija, ko vas ne zna skupo bi vas platio v_elikosrb_i...
Jedini konkretan,.ne pravi ona glupa naselja
vole srbi arapske pare
kolko ovaj ima para moze komotno kupit po eresa🤣🤣🤣
Kad su pare u pitanju onda svi vole muslimane .Onda nema islamofobije.
kad ti ga arap uloži ima 100 godina da budeš uložen, smješna je priča o ovome, kakav sokolac i bakrači, nigdje stanovništa, još dodaj da ga mi mrzimo, sve osim šuplje u ovom slučaju je previše
možda su Nevoseoci dobra lokacija?
Kako pozdravlja Bjelica ??? Pa naravno "Selam Alejkum Muhamede "!
Sarajlije ne vole Arape, zato ih Srbi vole...