Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
[url=http://www.family-clicking.com/?ref=semso98][img]http://www.family-clicking.com/images/banner1.png[/img][/url]
Je li to onaj sto zeli graditi Pearl of Dubrovnik i gdje kaze da ce hamali biti Bosanci, a da ce pijacne poslove raditi Hercegovci?
A GDJE MU JE DRUG KUMAR!!
Daj boze da to uspije...sve sto su poceli Malezici raditi u BiH sve islo kilavo..Bosmal,Tara-Drina,Vrtovi Riverine..samo dodju da operu pare kod nas....
Pa sta ima veze ako peru pare? Neka peru, treba im to omoguciti uz "malu" proviziju.
A.U. Opet, skontaj kojom varijantom pišeš, istočnom ili zapadnom, ne mješaj ili upiši akšam šule. Šta je to prisega? I ideli prisega sa fudbalom?
de napisite nesto o saradnji sa fk sarajevom, sta nas briga sto je prodavao hamburgere nekad 80tih..
covjece kad ga vidis prepad nes se
jednog tmurnog britanskog jutra Tan se budi i nako dok krmelja pali komp ,i gleda vijesti bbc , a igrom slucaja govorilo se o krizi u BiH ,i nako jos mahmuran i nenaspavan odma ide na google i na google maps i da vidi gdje je ta ,odakle ta da prostis BiH..kad je vidio da je u europi od srece je vrisnuo i rekao , to tu cu uloziti pola svoga bogatstva ,ali prvo da vidim ima li kakav klub da valja ,i vidio je da su to Sarajevo i Zelljo .odluci on da potpise ugovor sa sarajevom jer im se boje poklapaju ,jer ocigledno mu se ne sviđa plava , a i hanuma mu se zalila na boju .... i eto sad imamo priliku citati na klixu , da je ''potpiso Svabo drugovi , svabo potpisoooooooooooo''