Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja te kanale uopste negledam niti me interesuju
Gledaj ih, možda naučiš pravopis svog jezika.
jos da razdvajas "ne" od glagola, gde bi ti kraj bio tako kulturnom
Hoce li sada BH Telecom ukinuti Pink kanale u platformi Moja TV i tako nas postedjeti raznih uvoznih bljuvotina? Na Moja TV nema kanala N1 pa bi to bio logican potez.
sve sto ima veze sa ispiranjem mozga kod Bosnjaka dolazi od velikosrpskih projekata poput ovih N1, telemah, pinkovi farme zadruge i ostale pm
@RSkaoNDH Lupaš, N1 je najveća kost u grlu Dodika i Vučića
PINK su kod mene blokirani !!!
Opa, lijepo! Nadam se da ce KKR napraviti sta dobro od Pink BH, da konacno imamo sta kvalitetno gledati, a ne ovo smece do sad.
Vlasnik N1 televizije je vlasnik i Telemacha
Realno, da nema 20 filmskih pinkova, ne bi se sta imao gledat uvece. Da nema slucajno film na BHT, FTV il nekom drugom “patriotskom”? Nema. Zato ne se*ite vise...
Pa valjda imaš Fox Movies i još neke kanale sa filmovima koji idu non stop ? Ustvari šta imaš koji k išta gledati uvečer, idi spavaj idiote..
Mogu misliti kako će sad izgledati shema Moja TV hahahahah.. Vjerovatno neće moći emitovati Pink, tako da će oni uskoro biti mrtve nule. A svakako ih treba izbjegavati.
Bravo. Nosi taj seljakluk nazad preko Drine
N1 pokupi sve dobre novinarke .
Brao Ameri, samo kontroliši medije koje voli primitivna masa.
Sada više neće moći pričati "sramna presuda generalu Mladiću" i ostalu propagandu. Telemach je dobitak za BiH, Moja TV i BH Telecom su Bakirova kasica-prasica (pardon-kozica)
je l serijat zabranjuje posjedovanje kasice prasice?
Ko je vlasnik N1?
Samo formalno, Amerikanci su iza svega, KKR, firma u suvlasništvu bivšeg direktora CIA generala Petreusa, probosanski nastrojen. Sada će Pink u BiH i Crnoj Gori promjeniti priču, u Srbiji ostaje Vučućevska propaganda
@gonsales bas suprotno od toga sto govoris :)
na šta baciše pare..možda ono smeće što ide iza 12 ukinu,onda nije loše
@Ragib Pajser1986 na smecu su najvece pare. Npr grand tv..zvezde granda..itd
Doduse ja osobno mislim da su te TV puno popularnije od TV BIH i ostalih nasih tv kuca samo zbog promocije prekodrinskog turbo drmoguza i promocije silikoskih zvalha,sisa i guzica a da o glasovnim mogucnostima i ne govorim
Pink tv ukinuti pod HITNO
što bih ga ukidao?
Odmah prebacite tamo Marića sa onom Vileda frizurom i Zukića. Oni su taj comprehensive level.