Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R. Srpska je država, htjeli vi to ili ne... Sve završava u roku.. Ima policiju, vladu, skupstinu.. U "većem" entitetu ne mogu ništa završiti...
@gooUser1573546038 Naravno, drzava bez valute, vojske, vanjske politike i pasoša uz debeli minus TE, HE i Elektroprivrede. Svaka čast državi.
Vlads rs i ekonomske reforme. HA HA HA To je isto kao genetski inženjering i Osnovna škola
U utrci u uništavanju domaće privrede ubjedljivo vodi SDA.Ona je uništila sve još za vrijeme Bičakčića.Zatim na drugom mjestu Dodik.Zadnje što je povalio je rafinerija.Čović počasno treće mjesto .Aluminijum se čudom opirao do ove godine.Bravo majmuni ! Mi definitivno nemamo više domaćih preduzeća.Gasi svjetlo.
koljacima treba ukinuti entitet pa necemo citati ovako nebitne vijesti
@BOSNJACKI_SERUM ...sta se ceka??? HITNO!!!!