Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li iko od administratora ili autor clanka reci neke detalje, ili poslati link sa vise informacija?
The Sweepstakes is open only to legal resident of the 50 states of the United States and the District of Columbia. Smo oni mogu ucestvovat u ovome, sta ste se ponadali.
@Vujaklija Č I T A J bolje, od 1.4.2012, pa do 31.3.2013. Pogledaj bolje godinu!!! Odmah bi napadao redakciju i pravio se pametan.
http://www.japantravelinfo.com/news/news_item.php?newsid=301
eee pa kad se vrate iz japana ima da pisu po blogu 100 km/h jer ce se vratit sa 20 prstiju NA RUKAMA :-)
od 1. aprila 2012. do 31. marta? ili možda maja? de malo raščistite redakciju od tih \'novinara\' što su upali sa štelom da vas ne brukaju više po člancima.
Dajte neke upute za prijavu evo idem ja
A gđe da se prijavim je tajna?
Kaze se \"džaba\"
Sto je djaba i b.o.g.u je drago!
ne bi ni djaba...
a tko ce mi platiti lijecenje od posljedica radijacije ako odem tamo???