Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seoska varalica Fadil i dalje nekaznjeno krade i vara koga stigne!
@Parmak boy "Riječ je o kreditima u iznosu od po 500.000 KM za privredna društva Građevinar d.o.o. Mostar i Nevistić-commerce d.o.o. Export-Import Tomislavgrad." kmeee ujooo po.ga.nii
samo pljackajte mamu vam bolesnu, trebalo vam za lijeka..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi nisu normalni. Zaduzuju nas jos 230 milijuna eura. Plus 200 milijuna eura od mmfa. To je 430 mil eura. Dokad vise? A trebat ce im jos min 200 mil eura. Ovo je dno dna sta rade. Mene zanima koliko je pala uplata doprinosa? Koliko sam vidio 800 mil maraka. Pakujte kofere.
Svaka cast
Ako se mozda neko sjeca sta sam napisao u pocetku ASPIRATORA...Sve je namjesteno ,sve kradu ,pokradose i niko im nemoze nista .Ja sam hvala bogu napustio BIH i cim sam usao u EU poderao sam,pozderao pasos.Nebih da moja dijeca placaju kredite koje oni kradu dosta je .A narvano bez motke u ruke i dok sve glavonje i glavuse neistjerate sa vlasti i trona nema bolje za Bosnu i narod u njoj.Samo kukati i gledati a bogami nece me kompletna Yuga vidjeti naresnih 50godina .
NOVEMBAR!!! PS: ovaj debil jos uvijek masku ne zna staviti, ili je nosat pa ne moze da prekrije....
matere vam uhljebljene natakarim na alat
Zamisli postavis krimosa da ti vodi kucu!?
Hoce Frljooki da nas opet zaduzi. Mozda da odobre i dodatni dan za rucak od 20 kerma da narod kao bude zadovoljan. 😂😂😂
a zašto se treba zadužiti da djelite plate kao i do sad ili je nešta drugo.
Joj hoće nas Fadil h e b a t. Hahja
Ovi ništa drugo ne znaju osim podići kredit, ne znaju.
Samo DERI...!!!
Pa ima li iko normalan u ovoj Drzavi parazita.. govnari gdje su nestale pare sto nam svjet dade u pandemiji.gdje su pare od mmf,gdje su silni krediti za izgradnju cesa,ni pola km nije napravljeno. bitno je da se va.a plate daju po 5,000-12,000km.. koja smo mi telad,,bitno nam je da su se kafancurine otvorile,i da imamo po 2km kredita na telefonu..
Grčka mala maca šta će biti ovdje, a migrantima se smijemo, ja nas vidim kakomoagano do EU a lagano pješacimo za koju godinu.
Nemoj te Fadila dabogda ga rak pojo samo nas zaduzuju i podkradaju dokad vise
Ova vlada zna samo kredite dizat i donacije nakukat.
Ma nece oni krize ni osjetiti. Malo MMF, malo obveznice, malo krediti, malo prodaj nesto sto se moze prodati i sve ovce na broju.