Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve neka sredstva, neki krediti, neki projekti a radovi se odvijaju brzinom kao u kameno doba kad se gradilo
@gooUser1563701828 oj kako si ti glup majmune to je nevidjeno. Kada put prolazi kroz naseljena mjesta, gdje ima milion nekakvih parcela sa milion nekakvih vlasnika treba eksproprijacija, a tada vlasnik ucjenjuje drzavu za 2 kvadrata zemlje trazi milion. Svaki put koji prolazi kroz naseljena mjesta je najskuplji i najsporije se gradi, ali je saobracajno najznacajniji, ali botovi poput tebe ne razumiju vec pisu sta im FGR centrala kaze
@gooUser1563701828 glupane malogradjanski, Hrvatska je napravila vrlo brzo cestu Karlovac - SPlit za 4 godine jer je prolazila kroz pustu Liku kroz drzavno zemljiste. Ta autocesta nije imala saobracajni znacaj kao npr Jadranska magistrala uz obalu kojom ides od Ploca do Makarske, zato se brzo pravila, a ta autocesta nije u Panevropskoj mapi autocesta kao Koridor 5C
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
idu izbori :)
I opet ništa do Mostara!
E, sad lijepo, vlado kriminalaca te milione ostavite sa strane da platite spor po tuzbi Ina-Mol jer ste se malo zaigrali s pravim igracima i bit ce po guzici a da je po Bozijoj, po glavi.
Sad će jugopaćenici opet pitati gdje su pare od akciza
A vi Krajišnici pravac EU. Nama ne trebaju putevi....
:D a gdje su onih 8 milijardi od akciza još uvijek ništa to ha,sve se to moglo i za koridor 5 riješiti sa tolikim parama.
a ide li ista u Bihac, USK??? M.TER VAM JE.BEEEMMMMMM BEZOBRAZNU!
@alenbihac Za onu kriminalnu hulju bakira preci je beograd od Bihaca, crko insalah prije otvorenja.
@alenbihac idu dva jaja na oko... uobičajeno..
Iznosi za zamazati oci, nista vise. Pa sa tim parama se nita nemoze rijesiti osim zapoceti radove pred izbore da ljudi misle da se kao nesto radi. 15M za cestu Lašva - Nevic polje cija procjenjena vrijednost iznosi 217 milijuna eura (oko 435M KM), pa usporedite 15 sa 425.
dali 100 Miliona i ukrali 1900 Miliona. Fuck off.
Al fakat, gdje ode lova od akciza?
Fadil zmaj ;)
Haha haha 18 miliona za Lasvu. Pa moze se napravit 2 km ceste brze. Pa majku vam lopovsku gdje vam je alternativni pravci,pola ce vam otic na to da obezbijedite neometano kretanje saobracaja dok vi lafo radite brzu cestu.
Oni ce to sve i uzeti.
znaci nista od toga hahaha
Srce me zaboli kad vidim koje pare se daju za projektovanje i nadzor, znam da se mora projektovati kako treba i da treba nadzor ali cifre su da bog sacuva .
Saćekajte da započbem gradnju centra u Buljakovu pa da me možete dobro platit ne žurite, polako biće i Vas tu... par stoja...