Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mani suplje, mars u zatvor.
Gledaj uzp bota sto je zapjenio na too komentaru ... majku boje svoju budalastu
Fadil Novalic je najbolji premijer u historiji Federacije. Za vrijeme Fadila postignuta je najveca zaposlenost, najmanja nezaposlenost, najvece plate. Medjutim Corona je zaustavila izuzetno ubrzani put razvoja Federacije, ali samo za kratko. Veoma brzo privreda Federacije ce se oporaviti, i nastaviti stopama ubrzanog rasta. A FGR raja, Srboljubi, beogradski setaci ce i dalje da laju na Fadila i Bakira. Na sljedecim izborima, SDA ce opet pomesti FGR raju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar on ima obraza da ista radi i prica? normalan covjek bi dao ostavku
Laž, sve je laž osim smrti.
Ma sve eto da je tako,ali jedno pitanje: ODAKLE VAM PARE FADILE ZA TE SNOVE? - pa DOSTA ZADUZIVANJA STOKO! NARODU NABILI ROGOVE, SAD STAVLATE I OMČE SA KREDITIMA KOD MMFa?
Prvo ide kredit kod MMF, pa nadalje davanje pod hipoteku sume, rijeke, jezera, energetski objekti i sve sto vrijedi, i tek onda pola milijarde, a sve to za krpljenje rupa u budzetu. Privreda je ionako cucnula.
To je ono kad MMF kaže morate vise trošiti !
Hahahaha joj dobar ovaj
Ovakva neodredjena obecanja realizacije necega u nekakvom NAREDNOM PERIODU politicari daju kada znaju da od obecanog nema nista ili barem ne u skorom vremenskom periodu jer taj njihov neodredjeni naredni period moze biti naredna dekada, za 20 god itd.. Dakle, obecanje u principu nije lazno, ali se narod ipak svjesno obmanjuje jer mu se po hiljaditi put najavljuje dolazak zlatnih kasika. Njegovo je samo da izdrzi glad i neimastinu jos koju godinu, deceniju dok se pljacka drzave ne okonca.
za ne povjeroati-ko je ovdje vise lud ili ovaj ili narod koji ga trpi-u i ole normalnoj zemlji ti ne bi Fadile bio ni voditelj pseceg prihvatilista
Pa bolan nebio zar te vise nije stid. Idi sa scene. Sram te bilo.
Čitava EU i svijet grade državu privredu na velikim preduzećima industriji samo naši grade državu na malim srednjim i mikro preduzećima koji imaju 10 radnika plafon. I dok su god izdvajanja za vas uhljebe veća od 50 % država i firme nikad neće stat na noge,plus uz to skupa struja itd,itd
Vidinovog respiratoroklepca.
Seoskom prevarantu nista ne vjerovati...podnesi ostavku,marsh u zatvor bagro bjelosvjetska!
Svaka cast
Opet SDA-ov ublehas br. 1.
Vrati cijene na staro premijeru nesposobni
Vidi ovog smoklje, zar je uspio stvaiti masku na usta i nos, nije fulio na oci??