Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ovu sliku i sjetim se HDZ analiticarke Maricke koja proslavlja relaksaciju odnosa izmedju Hrvatske reprezentacije i Bosnjackih predstavnika. Da se HDZ-a ikada istinski borio za legitimno predstavljanje (onako kako su ga oni tumacili) trojku ne bi nikada mogli prihvatiti za svoje partnere jer bi to bilo u suprotnosti sa svim onim za sta se oni zalazu. Dakle, rijec je o licemjerima, a njihova borba za legitimno predstavljanje jeste borba za vjecito ucesce HDZ-a u vlasti.
To je isto kad bi otac rekao: za ishranu svoje djece izdvajam 2% više.
Vojin bizi, tipka, upravo završava registraciju kompanije i aplicira za poticaje 😇.
Bez neto plate od 2000KM privrednik dns nema šta da priča.
Isto kao za poljoprivredu sto izdvaja Vlada sve ove godine. Trebala bi Federacija sva biti pod oranicom...
Samo nam je Vojin trebao u ovom promo clanku naglasiti da su ovo nacrti zakona koje je naslijedio od prethodnog ministra. Svi malo bolje upuceni u politiku znaju da su ovi zakoni vec predlagani, ali osporavani od strane bivse ministrice finansija. Najbolje tudji rad promovisati kao svoj :)
Bez fabrika i poduzetnistva nema obrazovanja,ali privatnik koji danas nije u stanju 1800 KM neto isplatit nema perspektive da ce imat buducnost u poslu.
Hoce li neko od ovih izici pred kamere i reci zasto su poceli uzimati kredite iako su na racunu imali prwko 800 miliona maraka prije 10 mjeseci?
Evo pranja para za stranke i kupovine glasača.. Ona čuvena "ljubim ruku i dobijem." ..!?
Bravo! Prvi put od nezavisne BIH da vlade federacije Odvaja 1% za privredu i poduzetnistvo! Majko mila tek se vidi koliko su mali, primitivni zeleni klepali iz budzeta! Sada ima paraza sve!
Samo lud čovjek može više glasati za sdp, pogledajte na ovoj slici, njiva nikšić vam je u federaciju doveo za ministra ovog dodikovog trojanskig konja, vidite li narode dalje od očiju
Cuj 1%,taman da rastjeraju ovo sto je ostalo yebo vas bazen bez vode🤣🤣🤣