Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolika. je plata kod hala?
Jel se zove ovo Federacija ili se ne zove? Posto se zove onda nek i uplacuje u "zajednicke" firme
Najinteresantnije je kako je sve ovo objedolanjeno nakon izbora.
hahaha neka je ako iko otjera bosnjake iz BiH to ce biti sdoo
sta je sa ostalim 12% vlasnikom DA li ce on ucestvovati u ne/mogucem rjesenju problema
Što ih više spašavate, neće nikad reći hvala, neka ih na njihovoj mreži EPhzhb, katoličkoj!
Šta drugo očekivati u državi u kojoj je "Aluminij" bio profitabilan samo onda kad je direktor bio Miro B, ugledan biznizmen godine u to vrijeme isključivo zahvaljujući tome što im je neko namjestio da imaju "džabnu" struju koja je tu i 90% troška. Otud i toliki dugovi koje EP sad razumljivo potražuje a radnici cvile zato što je prosjek plate oko 3000 km. I ja bi cvilio! Smanjiti je na 1000 pa će možda vratiti na posao i muslimane koje su 93 istjerali?
nek i drugi voasnici uplate dio duga !
sto bi kad ce to uraditi Jelka
najbolje da nam uvedu akcize da mogu platit dug aluminija !
Godišnji prosječan trošak plate po zaposlenom u Aluminiju iznosi 42.837 KM. Firma u kojoj ja radim je profitabilna, ali su plate 3 puta manje i realne za naše uslove.
Bratska pomoć bratske SDA bratskoj HDZ.
Nek im Covic dadne pare ima vise od firme,..
Pomazu im od 1995. To je bure bez dna. Bacene pare. SDA je najvece smece na planeti.
Pazi to, 5 miliona trpaju u rupu bez dna, da se HDZ lopovi sire po firmi dok istovremeno pljuju po nama. Nedavno su i dali 2,5 miliona, a imaju samo 44% vlasnistva, ostalo sve lopovi. Stvarno tu SDA treba unistiti da im se zatre klica
Znaci 7,5 miliona maraka im poklonili u zadnja 3 mjeseca. Novac gradjana
300 milijuna ste utrpali u rudnike 10-tine miljuna u Krivaju - PRIVATNU firmu šta bola laprdate koju p.m!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi, Bošnjaci, nemamo vlast koja se bori za naše interese, izabrali smo ih, uništiše nas. FORMIRATI VLAST GDJE GOD MOŽE BEZ SDA!!!!