Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što su se zadali pred izbore.Rekao sam ja davno.Kod nas bi izbori trebali biti svake godine.
A mladi napustaju drzavu.
Normalno,kad na Balkan cilja bogati zapad i želi bijelu omladinu sa istog. Ti prodaji gorivo sad po 2,5KM ali ako ja imam 50x više novca od tebe i prodajem ga po 2,30KM 100m od tebe a namjerom da ti uzmem kupce ti ćeš propast. Upravo iz tog razloga više u Njem imigrira Hrvata nego Indiajaca koji imaju 4x manje plaće nego Hrvati. A ima ih 300x više nego Hrvata u Hrv i trebalo bi ih puno više imigrirat u Njem. Ali Indijci nisu meta pljačke stanovništva.
Sta je sa generacijom koja su rat provela djetinjsyvo, kojima roditelji nisu kriminalci, koji nisu mogli dobiti, koji su sad u 40 tim godinama, ne postoje?? Govnarska glupa drzava, j... vas vas payriotizam i poticaji
Ovo je za uhljebe u državnim firmama i institucijama za omladinu u realnom sektoru nemoguće jer im kriminalni tajkuni nedaju ugovore na duže vrijeme čista diskriminacija od SDA HDZ SBB DF SDP pa omladini glasajte za neprijateljsku stoku.
Poticaji su zlo. Šta je sa pogreskim obveznicima koji su kupili stanove prije? Hoće li biti retroaktivno? Šta je sa ljudima koji plaćaju PDV a ne mogu kupiti stan jer su siromašniji, podstanari su! Zar nije pravednije da su porezi manji da država manje uzima SVIMA, nego da uzima puno i nepravedno dijeli. Rješenje je u sto manjem uzimanju novca od gradjana PDV, akcije, doprinosi, takse Itd.
Kojih mladih, ode sve ispod 40 preko grane. Ovo je vec zemlja staraca! Mislite možda na rješavanje stambenog pitanja braći sa bliskog istoka i sjeverne Afrike?!
Bitno je da ste se sjetili sad kad djeca najvećih ratnih trauma više nisu mlada pa ih je i ovo zaobišlo lagano.
Kakve veze ima stručna sprema sa rješavanjem stambenog pitanja?Svi imaju potrebu negdje živjeti!
Zato treba ukinuti sve poticaje. Gdje se lova dijeli tu je kriminal.
usro...ser.em ti se u stau i naguram lopatom 😎
Zasto uslovi za subvenciju nebi bili jednostavno svako ko kupuje stan a ima platu manju od 1500KM, komplikujete previse i opet bracni par sa 2 plate ima pravo na subvenciju a samci nemaju.
Koga briga za nas strance, mi smo na samom dnu dna. Cak i kad unajmljujes stan kao samac, niko nece da ti iznajmi jer odma misle svi da si narkoman i da ces se u stanu drogirat
mislis namijenjenim unaprijed odredjenim mladima.
De nemojte toliko... Mnogo je
Zasto sve ove slike prikazuju APolje (zgrade stare 40-50 godina). Zasto se ne slika novogradnja (Tibra, Aerodromsko, Bulevar, Rosulje?). Jesu li slike zelenila toliko ljepse od slika betona na betonu
citaj SDA junge ili meni drug kada je Emir bio ministat kaze uplatim ti ja 20 000KM za turnir a ti mi vratis 10 000KM ,,,,