Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Q MAX je najveća prevara, prodaju obični dizel samo mu stavili ovaj naziv i uzimaju pare. Naivne bošnje kupuju....
Lozionicari, pise lijepo "sponzorisan clanak", a vi se uhvatili rasprave... pa mogao je neko platiti i da se kravlji izmet reklamira, vi biste se nasli ovdje raspravljat o kvaliteti...
Valjda nam nekad dođe u glavu da je domaće najbolje! Sit sam više ovih stranih firmi koje nam maglu prodaju!
Gorivo i usluga im je bezveze. Samo domaće. Hifa je najbolja.
Najlosije gorivo za auto, puno vode, nema tu kvaliteta nikakvog. Bacaju prasinu ljudima u oci.
Samo Hifa Petrol! Hem domaće, hem najbolje. Još naši ljudi rade. 💪💪
q max je samo izvikano gorivo. Hifa petrol ima isti kvalitet od juče po boljoj cijeni.
PETROL=ruska nafta ...QMAX goriva PREVARA naivnih VJERNIH kupaca...u D toga nema samo dizel i benzin
jesu ovo oni smetljari sto rade do 22;00 ? fuj
Ljudi, mjesečno trošim 3 rezervoara goriva. Probao sam većinu benzinskih pumpi i stvarno mogu pohvaliti ovaj QMAX. Znatno odskače sa cijenom ali vjerujte da ima kvalitet.
@lauferrr q max ili bilo koje drugo je PREVARA...
Jel im fakat bolje gorivo nego kod ostalih ili je samo reklama? Iskustva?
@yayo evo ja nasuo prije 7 dana pun rezervoar, po mom misljenju nema razlike u poredjenju s ostalim. Hifa mi nije odgovarala motoru, redovno mi zimi izbacivalo na boardu da ima vode u gorivu, pa sam presao i na Energopetrol. Za nijansu bolje gorivo, nema upozorenja. Petrol i EP nema razlike sigurno, auto normalno ide i s jednim i drugim gorivom. Valjalo bi kad bi novinari opet javni test uradili sa inspekcijom pa da vidimo ko kako stoji na trzistu.
@tata1igrice vidi nesto, dok sam benzinca vozio, na Hifi sam sipao, mislim da im je benzin dobar, i da je bolji od ostalih. Ali dizel je losiji od ostalih sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)