Dobrinja i Tranzit
0

Promo / Visokokvalitetna Q MAX goriva na novim lokacijama u Sarajevu

Kao što je i najavila krajem prošle godine, kompanija Petrol BH Oil Company d.o.o. je u 2018. godini otvorila dvije nove benzinske stanice u Sarajevu. Benzinska stanica u naselju Dobrinja, i benzinska stanica na Tranzitu, sigurno će obradovati vjerne kupce kompanije Petrol, ali i sve one koje žele točiti gorivo vrhunskog kvaliteta.

Nove benzinske stanice prate evropske trendove. Pored visokokvalitetnog goriva Q MAX, mogu se pronaći ekskluzivni proizvodi, uživati u kvalitetnoj kafi ili vrhunskom hot dogu po popularnoj cijeni.

"Jako sam ponosan da smo naša obećanja iz prošle godine ispunili. Obećali smo da ćemo visokokvalitetna Q MAX goriva približiti što većem broju građana Sarajeva i BiH. Otvaranjem dvije nove benzinske stanice u Sarajevu to smo i učinili. Na novim benzinskim stanicama naši kupci mogu uživati u svim našim uslugama koje nudimo kao i na ostalim benzinskim stanicama u BiH i regiji. Ova godina je godina u kojoj ćemo i dalje razvijati našu mrežu benzinskih stanica, ali i razvijati gastro koncept u kojem nas očekuje još mnogo izazova. Pozivam sve kupce da posjete jednu od dvije novootvorene benzinske stanice i sami se uvjere u kvalitet goriva Q MAX", rekao je Uroš Bider direktor kompanije Petrol BH Oil Company.

Goriva Q MAX su goriva EU porijekla koja ispunjavaju strogi EURO 6 standard, i koja nude 100 posto garanciju kvaliteta. Strogi EURO 6 standard donosi veliki korak u snižavanju emisija motornih pogona, prilikom čega se dodatno smanjuju emisije dušikovih oksida i tvrdih čestica u ispuhu.