biznis
0

Virtuelni sajam na sajmu Interio 2011.

FENA
U okviru sajma Interio 2011, koji će u Sarajevu biti održan od 17. do 21. marta, posjetitelji će moći obići štand Virtuelnog sajma BiH u sklopu zajedničke postavke bh. izlagača pod nazivom "Tradicija za budućnost“.

Na spomenutom štandu bit će prezentirane sve novine koje je Virtuelni sajam "eFair4u" BiH uveo u internet poslovanje, ali i kako Virtuelni sajam funkcionira i koje pogodnosti nudi za svoje izlagače i posjetitelje.

Kako je saopćeno, Virtuelni sajam BiH otvoren je za sve posjetioce i poslovne subjekte koji žele dobiti informacije kako koristiti njegov sadržaj i na koji način najadekvatnije promovirati svoje preduzeće u BiH i regionu na inovativan i nesvakidašnji način.

Virtuelni sajam BiH "eFair4u" izlaže u sklopu zajedničke postavke na kojoj će izlagati domaći proizvođači, kao što su Rukotvorine, Artisan, Arting gradnja, Ratan sedia, Konjuh Živinice, Inside by Ećo, Kraning, IGM "Usora", Hamidović Stari zanati, Eden garden, Krivaja, FIS Vitez, Stil Cazin, kao i studenti Akademije likovne umjetnosti Sarajevo.

Zajedničku postavku je omogućila Vanjskotrgovinska komora BiH (VTK BiH) i Agencija za promociju izvoza BiH (BHEPA), uz podršku konzorcija FIRMA, koji je rezultat saradnje USAID-Sida FIRMA projekta i njegovih domaćih partnera.