Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svasta se moze reci za susjede iz zapadne Hercegovine no ne i da nijesu sposobni i da nijesu snalazljivi. Svaka cast.
@NevesinjskaPuska3 i radisni!
@bureksir5 Ja kada castim castim pa i tebe. I radisni.
Ne može država (SDA) stranka voditi firmu i industriju, svi pokradu i crpe budžet, zadužuju se i to propada. Biznis u Bosni je nemoguć, zbog birokratije, nestabilne politike, korupcije, slabe infrastrukture itd..
pa sad ti ljudi ibjqvili clanak o uspjesnoj kompaniji🤔
@saale ovo je usporedba između privatne firme i državne.
Otvorite jedno postrojenje i u Bosni, umjesto sto idete po Hrvatskoj. Ako ste vec toliko domace orijentirani.
@_Hodi_ Tako je. "Domaći brend" ??????????????????
@Dobrisa mazlum je onaj kome se cini nasilje - dakle zrtva. Zulumcar je nasilnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Agresivni i veoma teski za saradnju. Moze biti onako kako su oni zacrtali ili nikako. Zbog toga imam nagon za povracanje kada vidim Violeta proizvod. Sto se tice Ferrera, zaracunali su se toliko da mi 3 puta skuplje placamo Kinder bueno nego stanovnici u Njemackoj. Imaju jos i Barillu.primjera radi, kutija tjestenine Barila u Italiji kosta izmedju 1KM i 1.25 KM.
prave li papir za vuvu ,to bi bio hit
Dok ne radis sa njima veloprodaju, onda je deuga strana price... arogantnost, sporost , nafuranost,...
Svaka cast. Violeta kao jedan od rijetkih brendova zasluzan da stane rame uz rame sa najkvalitetnijim firmama.
Ili: Violeta, najbolji primjer kako izvjegavanjem placanja poreskih obveza prevariti drzavu za desetine miliona maraka, i kako postati jedan od najvecih Todoricevih dobavljaca koji svoja potrazivanja nikada nece naplatiti. Gospodo draga, Violeta nam je zavrsena prica, proslo vrijeme. Problem je samo sto ce ta kompanija jos bar par godina, dok traje proces protiv Todorica, uzivati sve povlastice koje drzava moze osigurati. Ismedju ostalog, i kredite od razvojne banke.
Ukratko, Violeta bi mogla kostati BiH vise nego Agrokor Hrvatsku. Volio bih da sam u krivu, ali nisam. Vrijeme ce pokazati.
Gluposti!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
daj malo ne mogu guzicu obrisati brate grubo poslije operem poradite na tome
Grude kao i Posušje bilo selo koje se razvilo graničnim švercom. Dok tamo ne bude dovoljno BiH ja violetu ne kupujem.
sarajevo je bilo olimpijski grad koji se razvio u selo bez vode "Bidon City", šta sad da ja kažem na to tvoje, osoba koja mrzi svaki uspijeh...
Siguran sam da ce Violeta propasti sada kada je ti demonstrativno ne kupujes vise.
Zaista jednostavan recept za uspjeh. Ulozis par miliona u biznis i posao sam od sebe procvjeta.
@vasastranka Veoma jednostavno, ukineš administraciju, smanjiš tarifu, ponudiš posebne (smanjen) porez za investitore, državna stabilnost, uvežeš nekoliko autoputeva sa susjednim zemljama, izgradnja luke u Neumu itd. Bosna ima toliko mnogo potencijala ali to sve propada u vodu zbog politike.
@IslamskiHalifat..... Sve ovo moRe proći, ali se mi objasni gdje bi smjestio tu luku u Neumu ...???
Grude mora se priznati Berlin za ostale gradove BIH!
previse je negativnosti i price kako je sve sranje, a nije istina, primjer su Grude, Siroki, Tesanj, Kakanj, Girazde... ovi gradovi stubove BiH ekonomije
@saale Gračanica, Živinice...