Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Teta Violeta ❤
kupujmo domace !
Sta kazu koliko je Hifa , EA , Avaz...dali ?
Bravo!!! Damije vidjet da Bingo donira neki iznos! Kompanija koja i u ovakvim uslovima zarađuje basloslovne cifre nije mogla dati NIŠTA! Aferim Senade ljudino.
A kako vi znate da neko nije dao? Ako nije bilo na kliksu, znači nisu ni donirali?
Svaka cast Violeti stvarno! Jedna od rijetkih kompanija na svjetskom nivou!!!!
Ja znam da Violeta za dan drzavnosti ne radi a Bingo radi tako da zajebite ovo nacionalno prepucavanje.
Respect
Doniraju skutorina dole uglavnom ;)
Mozna nije vrijeme i mjesto ali cu ipak napisati... Ljede i firme koje nekako mozda najvise pljujete su iz ove zapadne Hercegovine a ovih dana poduzetnici iz te regije najviše i pomažu i doniraju. Svaka čast uglavnom. U nevolji se čovjek poznaje
I ne samo firme iz hercegovine, nego i poznati naši sportaši i osobe iz hercegovine, i to svima po BiH! Hrvati je vole vise nego ostali izgleda, samo ne vole nepravdu, nametanja i trenutan ustroj! U nevolju se poznaju junaci! Hvala vam!
ako mi je istao zao, zao mi je sto nemam gdje ovdje kupiti violetin papir.
Svaka čast za gospodina Ćorluku i Violletu . Sve druge firme bi trebali ici ovim primjerom solidarnosti . Sad nije najpreci profit firmi vec zivoti gradjana BIH
Gdje ide i kome se donira oprema?? Izmedju redova se da naslutiti... "Iz Violeta d.o.o. posebno zahvaljuju dr. Vrdoljaku i dr. Bekavcu iz bolnice Mostar, ..." Znaci sva oprema ide za "Zapadni" Mostar? Taj kanton pomaze Zagreb sa 100 hiljada KM-ova? Konjicu koji i te kako puni budzet tog kantona i koji je trenutno u krizi k.... od ovce...
@gooUser11068105x309 upravo tako, al krezava stoka ne konta vec im jos salje ovacije hvala teta Violeta. E glupani glupi. Dok je ovaca bice i vune za sisanje.
GooUser... konjino priglupa donira nhž županiji, i županijskoj bolnici u koju dolaze na liječenje i srbi, muslimani i hrvati! Ali izgleda da si ograničen bot zadrt nacionalizmom i kad su ovakve stvari u potanju. Sine nema ti pomoci! Nažalost...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo bosnje opet pale u sevdah. 😂😂 sada im ustasko_leglo valja i opet ce te kupovati njijobo! Bas ste ko pascad, nista ne drzite do sebe, pasde opalis po njusci on laje onda ga fino zovnes a on vrti repom! Sve zaboravio! 😂😂 Btw. Ovo sve ide za juznu srbadiju!
Izgleda da u borbi protiv ovog korona virusa najviše uključile firme iz zapadne hercegovine! Trebali bi i ostali slijediti njihov primjer sad se moramo svi udružiti
Bravo Violeta, nasa a najnolja :)
Svaka čast vlasniku! Ljudina bio i ostao!
@reformska sablja i svidja mi se od njega sto je rekao da domace trziste mora biti pokriveno njihovim proizvodima bez obzira na veliku potraznju proizvoda iz susjednih zemalja. A sto se tice same firme, radnici uzivaju sva prava, najmanja plata preko 1000 KM. Nema izrabljivanja radnika ko u vecini ostalih firmi. Vlasniku jedno veliko SVAKA CAST, bio i ostao ljudina.
Ovo su ionako sve oni zakuhali. Prvo migranti sa maramicama, a onda histericna kupovina tariguza. Slucajnost? Ne vjerujem.
Imam alergijski rinitis i nikad nisam bez papirnih maramica. Oduvijek sam koristio Violetine. Ako prezivimo ovu pandemiju, i dalje cu kupovati samo Violetu. Svaka cast za ovaj potez!
Te su pare svakako BH gradjani potrosili u Violeti , samo 100 puta vise ..
@Endy nevidjeno glup komentar