Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ebem te drzavo kada je uspjeh biti na sivoj listi
odssli se ako ti ne valja. meni je jedna jedina i zlatna mi je kakva je god
@saraYevo *ODSELI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
_ Vijeće ministara: BiH se ne nalazi na "crnoj" već na "sivoj" listi EU Od onih 50 nijansi sive, koja je nijansa BiH??? :))))
hahahah uh suti ne pitaj..... ;-))))) hahahah
Dobri smo :)
vijece govana
siva je samo nijansa crne ...
Ma ima 50 nijansi sive :)
Na FATFU treba baciti fetvu😃
Nije sve tako sivo sivo Svirajte nesto zivo zivo..
Ovi u Vijeću sve likovni umjetnici!!.
50 nijansi sive...
Nasi konji nikad nece skontati da je jedini cilj ove kampanje protiv BiH mogucnost inostranih korporacija i banaka da neometano prate tokove privrede i novca, te da dolaze do informacija koje im pomazu da zemlju drze u neprekidnoj ekonomskoj zavisnosti i pokornosti. To su uradili sa 130 zemalja svijeta koje su bile naivne i donijele zakone.
Na srecu nemamo rak, nego neki kancer 😁
A to kao nešto bolje? #nabijemvas
Koliko znam, siva je jedna od nijansi crne. Kako smo krenuli, crna, ali bas ona garava crna nam ne gine :D
A ZATO JE STAVLJEN SIVI PLOCNIK ISPRED PREDSJEDNISTVA,,,,
Eee, pa idiota nije na crnoj, već sivoj. Mater vam svima crno na bijelo!
KAKO VAS VISE NIJE STID,,IMATE LI IMALO STIDA U SEBI,GDJE OVO VODI,MINISTRI NEPISMENI,,IMATE LI PLANOVA,KAKO SE RIJESITI BELAJA,,N E M A T E...VI STE GORI OD BILO KOJE TERORISTICKE ORGANIZACIJE,KOJI SAMO TEROR MI TRPIMO OD VAS,,,
Nije sve tako crno ima malo i sivog
tito mili oni o nijansama pričaju :) Tačno je da smo na sivoj listi FATF ali to ne sprečava pojedinačne banke ili njihova udruženja da nas tretiraju kao da smo na crnoj i vrše dodatne provjere sto otežava rad lokalnih banaka i građana ove zemlje. Dok vi palamudite i nemozete se dogovoriti oko sasvim jednostavnih rješenja, mi ne samo da ćemo doci i na crnu listu već če nas baš kao u nadrelaistima i ogradiit zidom da baš budemo ko stoka u toru.
Jinxie - što mi njih, ministre, premijere nebi ogradili kao stoku u toru. A njihove partijske šefove objesili za noge i naterali da bleje, riču, njaču, rokću i sve što ono pripada domaćim životinjama!