Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu čak reći da je Yahoo dosta bolji pretraživač od Googla, nudi dosta bolje rezultate, nema nekih sporednih stranica, već ciljano prikazuje rezultat (inteligentniji) i nema toliko oglasa
Koja je zadnja??? Za kes!!!
Yahoo je jedna od kompanija koja bez obzira na ogromne prihode je bila uvjerena da moze sama funkcionisati bez pomoci i partnerstva sa gigantima sigurnosnih rjesenja, upravo ta limitirana i pogresna ulaganja mogla bi ih kostati, da se prodaju za dzabe.
na akcioni znaci