Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce neko novo islamsko proljece u bahreinu.
@KulinBan1189B para na paru uš na fukaru, mi smo jedina muslimanska zemlja bez nafte hahaha
Zato bi Klix trebao da ukloni ovaj ćlanak, jer ako neko od Amera pročita pa vidi da Bahrein već decenijama dugo ima dva izvorišta nafte, mogli bi Ameri požuriti da im uvedu demokratiju isto kao što su uveli Saudijskoj Arabiji zbog nafte i Kazahstanu i Turkmenistanu zbog zemnog plina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je sretan ni u hali nije gladan
isto napisah hahahah
Imam namjeru u BIH otvoriti bogomolju SATANSKOG ucenja, gdje je LUCIFER vrhovni vodza i arhitekta univerzuma. SVJETLONOSA ce vas uvesti u novi zivot, pun zadovoljstva i ispunjenosti. Pod pokroviteljstvom U.S.A. organizacije"svjetlo-svjetlu" sredstva ,finansije su osigurane, potrebno mi je odredzeno brojcano stanje ljudstva i krece se u realizaciju... Svi zainteresovani neka ostave komentar i samim tim ce biti dodani u program "rehabilitacije-666" fala, Ave LUCIFER.
Spremite se za invaziju Demonkratije uskoro 😂
Sljedeći mjesec: Vođa ISIL-a se javio iz Bahreina!
kad si sretan ni u haki nisi gladan.... sada ce morati da zarati sa qatarom pa da amerikanci intervenisu i donesu demokratiju
Levati - Bahrein je već pod američkom cizmom. Arapsko proljece krvavo uguseno a da su mediji jedva objavili. Nekad je bolje pametno šutit
Sta se koristi kad sve vise zabranjuju dizele a sve vise auta na struju/baterije
na zalost vjefovatno ga nisu nadli sami nego neke zapadne kompanije koje ce pobrati kajmak.
E sad ce vam Amerikanci jebat mamu
blago njima !
Bolje da su cutali i zakopali tu rupu tamo da niko ne zna. Sad ce Amerikanci i Englezi da smisle nesto, ode i Bahrain u PM...one another bites the dust.
sad ce vam ameri demoNkratiju uvesti, jer se ne znate ponasati
Bas mi je drago za njih...
bogatsto ili prokletsto,vidjet ćemo