Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi vec imaju pola antalije, udjes u restoran imaju turski i ruski meni engleski ni na mapi
meni na ruskom imaš i u istanbulu, a ako imaš 15 letova dnevno u sezoni iz rusijie naravno da ćeš staviti meni i na ruskom, to je najmanje što možeš da uzemš lovu.
Ja samo znam daje sad 5 puta isplativije otici u Tursku nego u Hrvatsku.
nisi u pravu. ne pise se daje nego da je.
Hahaha. I oni kontali naštetiti Erdoganu. Pa svijet trenutno nema boljeg vođu od njeg.
bakir je sigurno imao dojavu
Cijene su uglavnom u eurima, tako da ćeš nekretninu isto platiti, a pad lire je nije nesto novo. To je tako najmanje 6-7god.
A prodaja porasla 50%,zašto ?
Tako je,sad slijedi oporavak ekonomije uz Božiju pomoć.Britanci se uključili,ameri su za nas,Švabe isto tako.Biće Bosna bosancima
Bosanac, ne pametuj. Diži se pa na posao. Neće Nijemac za tebe radit. Tako najbolje pomažeš Bosni.
To će izazvati revolt kod domaćeg stanovništa . Oni sve manje imaju devalvacijom lire a strani ulagači da profitiraju time sto je paradoks.
Nisu to nikakvi stranci vec turska dijaspora. Bas ce SVedjanin ili Irac kupovati stanove u nestabilnoj zemlji van EU-a.
Samo u Alanji živi 15000 Skandinavaca i Britanaca. Papčiću zaguljeni.
hahahaha zapadna smecarska propaganda, gledao sam i ja na al jaziri sirotinju na zapadu, kukaju da nemogu preziviti njihovi ljudi
Pa dobro ko je u mogućnosti zasto da ne 😂
Podmikli nacin, ali funkcionise. Dokle, vidjece se. Moze da procvjeta i napravi kabum a moze i da se ursusi ko kula od karata. Doduse ko ne rizikuje taj i ne profitira. Ulog je velik, pa kako god. Vise ljudi znaci i vece trziste.
Preko cega je najbolje kupiti nekretninu u Turskoj?
To je dobro pitanje, pogledaj ovog lika. https://www.facebook.com/domuturskoj
Preko PIK-a !
Da mi nude dzabe nesto u turskoj, no thakyou...
Za 2023 g najavljuju građanski rat u Turskoj. Ali znam da za cijenu garsonje u Neumu , kupiš kuću u Alanji….
Odavno pisem o ljigavcu erdoganu ovo nije nista sta im se sprema,nazalost narod ce da ispasta zbog nepismenog diktatora fuj,unazadio Tursku 100 godina.Dobra viijest prosle izbore izgubio gdje su pismeni,kulturni i milioneri a dobio gdje zive zatucani i sljam.Iduce izbore bit ce pometen svakako fasista pljuc
Rasprodaće se Turska za jeftine pare.