Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drago mi je samo sto se gradi u austrougarskom stilu da ne odudara od ostalih zgrada u centru
JEBOTE AU STIL, SVI GRADE U REFLEKTUJUĆEM STAKLU A NAŠE KOMUNJARSKE DRKADŽIJE BI SE VRAĆALE NA ZLATNA VREMENA. STOKO MJEŠANA, NISTE LJUDI NIKAKO
meth opet nisi popio tablete...... ustvari nisi ti nikad prosetao vecim gradovima u Europi pa zato i ne znas sta znaci centar grada i ocuvanje stila
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo neka se pravi i obnavlja. tuzno i ruzno je vidjeti da i nakon toliko godina od rata fasade nisu radjene i zgrade popravljene!
nema još rulofovog potpisa?
Ko da je bitno vise kakva ce fasada i izgled hotela biti pogledajte sta su uradili od grada krenuvsi od carsije prema centru.
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
zamisli pita te neko gdje ces spavati ti kazes u Hotelu Zagreb a ti u Sarajevu XD
Znas sta veliki si "humorista", a kazes u "Holidey inn"-u! Sta onda...(Nekada je pametnije sutiti)!
Bas super sto su ovo napravili, nije se vala imalo gdje spavti !!!
Ludost je da se zbog nedostatka ukusa kod arhitekata između 2 svjetska rata ovoj građevini ne vrati onaj prvobitni sjaj s dekorativnom fasadom. Ne znam šta taj Federalni zavod za zaštitu spomenika pametuje sada - ako fasada bude bez dekorativnih elemenata, bit će pravo ruglo i unakazit će predivni Marijin Dvor. To netko treba odmah lijepo iskomunicirati sa tim vražjim zavodom da se zgradi vrati iskonski sjaj.
Ovo je kao hotel? Izgleda bijedno. Ima, koliko ovo 3 sprata? Kada sam se vozila putevima po U.S.A. znala sam vidjeti trostruko vece i luxuznije, obicne, jeftine MOTELE! Svasta s nasim ljudima i nasim "hotelima" zaista.
Glupa si ko karina od starog djeda.
Je.la te Amerika,glupaco..
Sad ce SBB-ovci da kritikuju i ovo,...
weredsf U pravu si,sada ce Fahro reci "to se peru pare od droge",ili neka druga budala,"sto ce im hotel trebali su fabriku otvoriti". Najludi smo narod na svijetu...
Hotel ''Zagreb'' pa naciolanli spomenik BiH.... dobro došli u apsurdistan.
koliko si poremecen, to vise nije normalno.
A šta je ovdje apsurdno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
brzo su ga svršili
zna li neko koja je svrha koristenja stare cigle kad ce fasada biti malterisana? ne vjerujem da je ekonomski razlog u pitanju.
samo jedan dio je od stare cigle izgleda, sve ostalo nezon i toplimska zaštita... nije mi to baš nešto previše u skladu sa austrougarskom gradnjom.. uradit će kojekakve fazone oko prozora i vrata i eto ti ga.. malo ke to bezveze.. fazon je porušiti sve unutar objekta a samo ostaviti fasadu da stoji i nju restaurirati.. ovo je nešto poput kineskog bmw-a... istrune za dvije godine... znam, sve je bilo devastirano bla bla.. pišem što mi je na pameti...
kuzim autenticnost ali se plasim da buduca fasada ne pocne otpadati za par godina. mozda zvuci maliciozno ali pogledajte nase fasade, cak i one koje su omalterisane prije par godina, u bijednom su stanju. naravno da bih volio da nisam u pravu i da je strucnost i svijest nasih gradjevinara uznapredovala u medjuvremenu. zahvaljujem @sezam.susam i @nerko13 na reakcijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad to rade NEIMARI d.o.o. Đe to neće valjat...
U Sarajevu hotel Zagreb a u Tuzli restoran Leskovac nigdje veze, valja nam se dodvoravat drugima a oni nas ne fermaju tri posto....
seljacino!
Đizs...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad slijede komentari gradite fabrike, ili kako se be uklapa u arhitektonsku vizuru