Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo bolji restoran sa par neprijavljenih radnika.
Za sve morone, debile i oni koji lupaju inpovezuju IZ te halal poslovanje s ovom bankom: U strukturi dioničkog kapitala banke privatni kapital učestvuje sa 98,10%, od čega 88,00 % kapitala je u vlasništvu domaćih pravnih i fizičkih lica, a 10,10 % kapitala ino kapital. Ostatak kapitala (1,90%) predstavlja državni kapital. Privatni japital je iz Srbije (98%) a ostalo je sitna buranija.
Jaka banka
Šta ima ono "islamsko BAMkarstvo" a kamta se uzima !!!!! Šošoni novopečeni u ISLAMU JE KAMATA ZABRANJENA tj. HARAM!!!!!!!!!
Ova banka nema veze s IZ a niti s islamskim bankarstvom. Debilu pogledaj ko su vlasnici banke i zasto se zove vakufskom!!?
Ova banka nema veze s IZ a niti s islamskim bankarstvom. Debilu pogledaj ko su vlasnici banke i zasto se zove vakufskom!!?
Pa sta to ima veze,jel nam nova Vlada rekla da brojke nemaju veze,nego uklapa li se u njihovo vodjenje vlasti. Sta ima veze rekordna dobit.
Hoce li ova banka uvakufiti ovaj novac sebi ili ce pomoci onima koji su u nevlji.
SDA praonica para (pokradenih od naroda)
Vakufska banka kamatari.
Da li Vakufska banka ima Halal kredite, podigao bih jedno 100-tinjak hiljada ... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
sda bOOnka
Jos da napisete da salterusa 6glava smota za citav mjesec i sve superiska