{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vakufska banka se pridružila kampanji "Kupujmo i koristimo domaće"

29.10.2015. u 11:37
3
2
Vakufska banka se pridružila kampanji "Kupujmo i koristimo domaće"
3
Viziji Udruženja Kupujmo i koristimo domaće - kvalitetno proizvedeno u BiH, pridružila se i domaća, Vakufska banka dd Sarajevo.

Vakufska banka, zajedno sa ostalih 20 bosanskohercegovačkih poslovnih subjekata, želi aktivno raditi na podizanju svijesti građana o potrebi maksimalnog korištenja domaćih proizvoda i usluga, a sve u cilju jačanja ekonomije i standarda života u Bosni i Hercegovini.

Kao Banka koja bosanskohercegovačke građane želi učiniti ponosnim i zadovoljnim, svojim klijentima nudi usluge i proizvode prilagođene standardima, te aktivno radi na promociji kvalitete „naše“ proizvodnje u svim segmentima poslovanja.

Osnovana je davne 1992. godine kao privatna banka, a od 2014. godine u skladu sa novom strategijom aktivno radi na restrukturi i reorganizaciji Banke.
Njihov cilj je povećati učešće na tržištu sa prepoznatljivim imidžom, atraktivnom ponudom, referentnim klijentima i obučenim kadrom. Na ovaj način žele pridonijeti uspješnosti svih interesnih grupa, kao i jačanju BiH privrede.
U poslovanju sa klijentima rade u smjeru građenja dugoročnog partnerstva sa klijentom i njegovog zadovoljstva jer smatraju da je takav pristup imperativ i jedini sa perspektivom za stabilan i dugoročno održiv rast.

Sve promjene i restrukture su rezultirale da je Banka zaključno sa 30.06.2015. godine poslovala pozitivno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: