Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Slobodnjak Upravu si za to Bosnjo moj glupi.Ali ako postoji zakon da se oslobadza carine onaj koji ima EU1 obrazac i ako svi u UIO znaju da se priznaje samo od Mercedesa EU1,zasto je onda UIO oslobodila uvoznike za ostala vozila pa tek kasnije utvrdila da to nije uredu.Zasto odma prilikom provjere na samo uvozu vozila se to ne primjenjuje. Ne pricam o tome kolika ce carina da bude nego UIO ima katastrofalne propuste po tom pitanju.E sad se vrati na prvu recenicu.
Treba svima u UIO traziti porijeklo. Oklen su ko hih je sklepo u kojoj vukojebini i kad su sljegli u grad. Takodje i ove uKramaru eto cisto da zna narnarod sa kakom rasom imaju posla
Jedini krivac ovdje UIO koji su oslobodili sva ta vozila carine,ja kao laik znam da se moze samo za Mercedesa dobiti umanjenje carine.
@Hakapuc najbolje bi bilo po tebi da naplacuju jedno 2000% carine a? Ee Bosnjo moj glupi
upravu si za Mercedes, gospoda, jedini još izdaju obrazac o porijeklu vozila sa svim podacima, vlasnicima, kilometrima i dr.
Budala je onaj ko ode Švercegovcu pazariti automobil kada do 20 hiljada KM može se kupiti novo vozilo, Dačija (sa provjerenim Renault motorima), Škoda, Hyundai, Kia, Opel, Mitsubishi, itd... Znači, od 1 kilometra gazda, ko gospodin uz garanciju. Ali neee, Bošnjo hoće VauWau, Avdiju, Bembaru, Merđu, sa 3 miliona pređenih kilometara, i onda kmeče po forumima kako ih je Kramar zaj e bao. Ahihihihihi :) i neka je...
@0gledalce daciju i zaputiti se na put od 800 kilometara, moze samo budala
@abassamjafpfqw Ne znam na šta aludiraš? Udobnost? Pa svaki VauWau je sepet što se tiče udobnosti. Ako pucaš na pouzdanost? Zaustavi svakog taksistu koji voza Dačiju, nek ti upali kilometar sat, nemoj da ti jezik ispadne kad vidiš koliko je nakucala. Ali nemoj ti uzimat novo, idi kod Kramara, imaju oni dobrih auta, friško ofarbanih svježe iz područja gdje su bile poplave :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
UIO gleda samo kako oteti pare i od fizičkih lica. Oni bi i Holandiji zabranili.
Nezakonito je ono sto drzava radi , zato je ne cjenim ko ni pisljivog boba