Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko samo glupana na ovom portalu ima.. Znači BOSNA I HERCEGOVINA se povezuje sa Evropom avionskim linijama i njima je krivo što je aerodrom u BL, odakle i oni bez ikakvih restrikcija jeftino mogu da lete na sve ponuđene lokacije. Što kaže persona_non_grata, čovjek nakon čitanja ovih komentara izgubi svu nadu i uvidi kakvim neškolovanim maloumnim idiotima smo okruženi sa sve tri strane....
Veza Bosne i Hercegovine s Evropom sve jača i jača, kako i treba. :)
Dajte i iz sarajeva jos koju za eVropu; taman nek dolaze arapi iz UEA a mi da idemo gore...
Zasto ne uvedu letove za Moskvu, Dnjepar Donjeck itd. kud ce iz BL na mrski zapad
avio kompanija čije su usluge skuplje u odnosu na druge avio kompanije. Svojevremeno su na osječki aerodrom slijetali, ( dok nisu skontali da im nerentabilno radi ljudi koji ne zele placati njihove skupe usluge, tj karte)
Europska Banja Luka.
jbt..sta je kod nas vijest..
jos ispravka, nikad nije poletjeo iz Stockholma niti ce poletjet. U pitanju je Skavsta i to nije isto.
Avio linija izmedju dva grada? Mislite izmedju grada Berlina i genocidne izdrkotine ? To je samo nekad bio grad i nikad vise nece bit.
Goodbye RS uplite vamjsku mahni mom usput.
Bosanski pravoslavci ce se iseliti i postati Svabe.
trebinjski aJeRodrom na haparaturi
Sirotinjska kompanija za sirotinjski i inferiorni entitet, Krmernjak 183.
Hajde, neka omladina bježi od Dodika i njegove diktature!
Raynair je nivo ispod wizzair. Sto nisu doveli Lufhansu. Ovaj ni blizu Berlina ne slijece. Kao da kazu Sarajevo a slijece u Jablanici
@Bombonica2305 Mislim da Lufthansa nema toliko mali avion da može da sleti na naše makadamske piste...