Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sklopu renovacije, planira se nabavka najmodernijih lotri za penjanje na vrh tornja, a ako budzet dozvoli, stigao bi i novi durbin.
NAJSKUPLJI I NAJKORUMPIRANIJI AEORODROM JESTE SJJ ILI SARAJEVSKI AERODROM! SRAMOTA.
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️
Nama treba novi aedrom i to jeftin. Ako nismo u dobrim odnosima sa komšijama ili susjedima da se što više odvija preko Sarajevskog aedroma. Nešto kao maršalski plan kao što je bilo u Berlinu okruženim sovjetskim savezom. Mi smo isto zaokruženi, samo za one koji neznaju.
@Termiti kinder jaje , imas omot ,pa cokoladu ,pa zutu plastiku pa unutra iznenadenje plasticno iz dva dijela . Imas Hrvatsku pa Srbiju pa unutra Republiku Srpsku i Herceg Bosnu pa unutra igracka i iznenadenje Bihac ,Mostarki dio , Trokutistan pa to sklopis da djeca budu vesela
@gooUser1564508873 To je i bilo podsjećanje za SDA da moraju pregovarati sa Srbima i Hrvatima a ne čekati maršalski plan koji neće doći. Kontaš.
Mnogim radnicima na sarajevskom aerodromu smanjivali su place, jer ih je previse zaposleno, svaka stranka je dovodila sebi kadrove i glasacko tijelo i uvaljivala na budzet. Samo medju glasnogovornicima radi jedno 5-6 ljudi. Aerodrom nema novca za plate, gledaju kako da otjeraju ljude, smanjuju im plate. Aerodrom treba dati pod koncesiju stranoj privatnoj firmi i rastjerati uhljebe i optimizirati poslovanje
Nek urade nešto po pitanju slijetanja aviona za period novembar-mart, magla stvara kašnjenje i otkazivanje letova.
Beijing airport na aparatima