Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktor Aerodroma je muž Dijane Kajmaković. Prije toga je bio glavni šef kargo centra, jer je prethodnog šefa njegova žena nakon one pljačke bez ikakvog dokaza pospremila u zatvor na 2-3 godine. Sin prethodnog direktora (Ivice Veličana) je prije pljačke kargo centra navodno igrao igrice i slučajno isključio neke od kamera. U pljački je učestvovao i rođak Dijane Kajmakovič koji je oslobođen, a zauzvrat joj je on renovirao vikendicu i stan u Dubrovniku.
odakle ti to znaš promatraču??
@klixHandzarskiPortal Šejla Jugo već sarađuje sa američkim tužiocima tako da će i Dijana i Čavka, a moguće i Fahraon na malo duži "godišnji odmor". Znaš kakvis u ameri kada se nečega uhvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pričate bajke o aerodromu i nekim destinacijama, uglednim avio kompanijama, a nemamo direktnu vezu sa Londonom, Parizom, Rimom itd...
Niti sa Berlinom, Madridom, Amsterdamom, Moskvom, a tek odnedavno ima sa Briselom. Dakle nije povezano niti sa jednom evropskom bitnom prijestolnicom.
Uslov da se dobiju pare air bosna je morala bankrotirati da vise zavisImo ko nam sta kaze nego Sta mi mislimo
Treba se obezbjedit novac za uhljebe stranacke i izbore... za 38 miliona mogao bi se napraviti potpuno novi terminal od postojeceg . Platit cemo najskuplje prosirenje terminala u modernoj historiji.
Rušenje vrijedno 38 mil. kamara. Tako naslov kaže
jo ovih plavih kucica hem isto drotovske hem ko logor dretelj... de ba malo zivota za promjenu
Živio Alija i bosanska armija  živjela, živjela Bosna !!!
A koji ce nam K? Opet je najskuplji aerodrom na svijetu xD kao da smo New York 300 eura avion do Njemacke to nigdje nema na svijetu.
Svaka čast za aerodrom Sarajevo! Čudni mi ovi iz Qatra, od prošle god.najavljuju liniji Sa-Doha i još nije zaživjela. Ubleha.
nije fer ovdje praviti novi terminal, a u Trebinju još uzgajaju krompir na 'pisti'
Jesu uspuo guzicu oprat? Imal vode?
38 miliona za prosirenje sarajevskog, a 6 miliona za izgradnju novog Bihšcanskog oj u koju sam ja skolu iso pa sam naucio pogresno matematiku :(
Jel kreda ili od svojieh pooora?
A sta cemo s maglom? Mozda ova lokacija nije najpogodnija! A sta cemo za javni prijevoz za taj aerodrom?
nek se gradi i poboljsava infrastruktura, ali Sarajevu treba novi, veci aerodrom van grada P. S. klix ovu vijest vec treci put objavljuje - ili su zaboravni ili nemaju o cemu drugo pisati
@klixHandzarskiPortal neka Tuzle i Mostara i nek se razvijaju, ali Sarajevu treba novi aerodrom koji ce biti uvezan dobrom infrastrukturom. I ovo ne kazem sutra, ali da se planira da bude npr do 2025.
Trebinje International na aparatima
uskoro je kad ?
Realno gledajuci morace svi glavni gradovi regije imati po najmanje dva aerodroma da bi se povecao kapacitet i napravilo rasterecenje pa i slucaju nekih problema vezano za vremenske (ne)prilike.Za BG se provlacila ideja o jos jednom aerodromu i to u Batajnici ali to jos nije uradjeno za sada jer treba dosta para.
@konsolidator ja sam ti naveo Batajnicu kao realno resenje s tim da ce ga koristiti i jedni i drugi a da li se isplati da se tu pravi drugi aerodrom verovatno da racunaju da ce se to vratiti za neko odredjeno vreme.Ta ideja je stara jos od 01 ili 02 kada je razmatrana ta solucija kao resenje.Mozda su mislili da na Batajnicu prebace teretni saobracaj a na Nikola Tesla putnicki ili da se koriste obe varijante.
Po meni resenje je drugi aerodrom u BG i jos jedan u Subotici tako da se dobije povecanje kapaciteta robe i putnika a postojeci da se preurede tj. da se postojece piste produze i prosire a ako je potrebno napraviti jos koju novu radi aviona novije klase.