Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od vecih projekata u Sarajevu u poslednje vrijeme, projekat zaista od velikog znacaja za sve stanovnike grada, rjesenje za velike guzve i rasterecenje saobracaja
Dionica koja nam je u interesu svima i treba da se borimo za nju.
Ovo je najbitniji projekat trenutno i svi ga tako moramo i prihvatiti
Opcina Centar je mozda i najvise od svih prisutnih na ovim sastancima vukla i gurala projekat prve Transverzale koji je kod tamo nekoga preko 20 godina stajao u ladici.Sad je na stolu i o njemu se otvoreno prica
Prva transferzala je jedno od vaznijih projekata ne samo opcina vec citave drzave, i cilj ovog drustva je da se gradi i razvija infrastruktura.
Po meni je nekako bitno da su rijeseni imovinsko pravni odnosi, pa je sve ostalo lahko i onda smo sigurni da se nesto moze i dalje uraditi.
Najvaznija transverzala za gradane.
Svakome od ucesnika ovog sastanka je prvenstveno u interesu da se transverzala izgradi i osposobi sto prije.Tako se treba i ponasati i ophoditi.
Prva transverzala je projekat koji mnogo znaci za sve nas.Treba sto prije da se uradi i to je u interesu svih nas
Kada bi svi koji su ucesnici ovog sastanka ubrzali svoje dijelove posla onda bi daleko brze posao tekao.
Ono sto je znacajno jeste da se pokrenulo ovo pitanje, samim tim doci ce i do realozacije.
Nadamo se da ce se zalbeni rok ubrzo rijesiti, i da ce se nastaviti sa ovim vaznim projektom.
Ma nemoj Penny se buni pa šta bi oni htjeli nemaju za šta prvo svima nam je u interesu, drugo zvaničnici na području Opštine su sproveli papirologije i sve rokove do kraja.
Svi mi koji se nadamo da ćemo uskoro voziti transferzalom.Ako ništa imamo iskrenu podršku opštine Centra da što prije i dođe do realizacije.
Transferzala je medju projektima koji se papirno I na terenu optimalno brzo rjesavajui I vidim da je opstina od pocetka ukljucena vrlo aktivno i evo razrjesava se, a svima ce nam olaksati
Konkretno su se pocele rjesavati stvari u odnosu na predhodne dvije decenije, gdje se nijedan konkretan korak nije poduzeo 🔝