Vrhunski kvalitet
22

Urbani vrtovi u Mostaru su više od doma: Nastavak prodaje od 15. maja

Urbani vrtovi
Urbani vrtovi
Projekt Urbani vrtovi u Mostaru, koji od samoga predstavljanja oduševljava javnost vrhunskim dizajnom i poželjnom lokacijom nastavlja s prodajom stambenih jedinica.

Najsavremeniji liftovi, keramika, sanitarije, parketi, kao i visokokvalitetni energetski učinkoviti aluminijski otvori s dodatkom za sprječavanje buke, dokaz su vrhunske kvalitete.

Naime, zbog faze selekcije i izbora materijala koji su sastavni dio gradnje objekta, privremeno je obustavljena prodaja od decembra 2023. do maja 2024. međutim, kako poručuju iz GSB projekta, kompletno je spremna i završna faza izgradnje, tako da se prodaja sada nastavlja.

Urbani vrtovi
Urbani vrtovi

Brzina i kvaliteta koji oduševljavaju

Svim prolaznicima u oko upada do sada rijetko viđena brzina i kvaliteta gradnje. Završetak radova i mogućnost useljenja stanova predviđeni su za novembar 2025. no, dinamika gradnje na terenu sugeriše da će to vjerojatno biti ranije. Kako kažu investitori okupili su najbolju građevinsku infrastrukturu iz regije i žele biti posebni i po poštivanju zakazanih rokova.

Urbani vrtovi
Urbani vrtovi

Više od doma

Urbani vrtovi postavljaju nove standarde. Materijalima koji se koriste u gradnji, lokacijom koju karakterizira mirnoća, konceptom gradnje koji je usmjeren prema obiteljskom životu, sigurnošću koju definira unutarnje igralište i sadržaji za djecu, kao i svim sadržajima koji su potrebni kupcima, ovaj kompleks jamči da će za buduće korisnike biti više od doma.

Urbani vrtovi
Urbani vrtovi

Za sve informacije oko dostupnih stanova kontaktirajte GSB projekt na www.gsbprojekt.com, a za praćenje gradnje i više informacija posjetite društvene mreže projekta Facebook i Instagram.