{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Urađen praktični priručnik za turist info centre u BiH

F
23.1.2012. u 15:05
0
0
Urađen praktični priručnik za turist info centre u BiH
0
Urađen praktični priručnik za turist info centre u BiH
Turističko udruženje u Bosni i Hercegovini izradilo je Praktični priručnik za turist info centre u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske i Turističkom zajednicom Federacije Bosne i Hercegovine.
Podršku izradi priručnika pružila je njemačka organizacija GIZ u okviru projekta "Unaprijeđenje lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja u Bosni i Hercegovini“, koji se implementira uime vlade Savezne Republike Njemačke.

Priručnik je namijenjen za osoblje turist info centara, uposlenike turističkih zajednica/organizacija i druge koji su direktno povezani sa sektorom turizma i usluga.

Priručnik, prije svega, ima za cilj ponuditi neophodno znanje i smjernice za olakšanu komunikaciju sa turistima, a kreira i platformu za standardiziran i kvalitetan pristup u ophođenju sa turistima i pomoć u pružanju kvalitetnih informacija i usluga u skladu sa potrebama turista.

Putem praktičnih savjeta, priručnik nastoji opremiti neposredne aktere u turizmu znanjem i vještinama koje su potrebne da bi se u direktnom kontaktu s klijentima stvorio pozitivan utisak o imidžu Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Turističkog udruženja u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: