Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta fali ovom objektu nov je ?
UIO ima zgradu u Tuzli. UIO autobusom svako jutro iz smrdljive Beljine dovlači preko 90 vlašina koje rade za platurinu od preko 3500 KM! Vlašurine koje po facebooku lijepe slike sa 3 prsta i koji lajkuju postere sa likom Ratka Mladića. Koji otvoreno podržavaju projekat velike Smrdije i negiraju genocid u Srebrenici. Tuzlanska djeca lome đale kod privatnika za 400 KM a vlašinama smrdljivim platurine od 3500 KM da nas još više i bolje MRZE. AFERIM!
SPRČIM IM KEVARU MI SE ODREKLI SVOJIH LJILJANA SAMO ETO DA BUDEMO ZAJEDNO TOLIKO IM SE TOLERIŠE I OPET IM NE VALJA MA GONI BANDU PREKO DRINE SJEME IM SE ZATRLO
@OberGruppenFuhrerr fascinantno mi je kako ste ovoliko zatrovani mržnjom prema svemu ne-bošnjačkom a imate obraza da glumite žrtvu..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sudeći po navedenom zgrada je već odabrana i "kaparena" a ovaj tender je kreiran tako da se baš taj objekat savršeno uklapa ( kao i svi drugi za državne kupovine, farsa i puki protokol). Naivni ponuđači će dobiti diplomatski odgovor da ponuđeno ne odgovara traženom.
@vlado110 Baš. Nađoh podatak da su u 2015. primili 120 novih ljudi. :)) Oslobođenje piše da svaki dan na posao ne dođe u prosjeku 100 ljudi. Kad pogledaš ovakve stvari, pa malo kradu koliko im dopuštamo i koliko ama baš nikome ne moraju polagati račune.
Imam li samo ja predosjecaj da ce na tenderu proci Integral inženjering sa cijenom nekretnine ko da je u po Londona.
@goldenspoon Zgrada je gotova...tender pisan po tome.